A kreativitás nem ismer határokat. Néhány jelenet a Micimackóból, pár filmcím, és máris kész az idei év eddigi legjobb képsorozata.

Az internet kreatívjai megint kitettek magukért. Talán emlékeztek, hogy a közelmúltban bejárta a világhálót a fenti galériában látható kép, melyen Róbert Gida hátán fekve tartja kezében Micimackót, miközben a kép melletti szövegen csak ez állt: A visszatérő. Nos, akit kicsit is érdekelt Leonardo DiCaprio új filmje, rögtön vette a lapot. És nem is voltak kevesen. A Twitter Daniel nevű felhasználójának posztját több mint 12 ezer alkalommal osztották meg, és 14 ezernél is több lájkot kapott.

Ez nyilvánvalóan komoly inspirációt jelentett a szóban forgó lengyel filmbloggernek, David Adameknek, aki kapott az alkalmon, és hasonló képeket készített a tavalyi és az idei év legnagyobb filmsikereihez. Nem maradhatott ki tehát a Mentőexpedíció, a Mad Max - A harag útjaA dán lány, az Aljas nyolcasA szoba és a Creed - Apollo fia sem. A képeket a fenti galériában tudjátok megnézni. Jó szórakozást kívánunk hozzá!