Hivatalosan is Nicolas Cage a legkeményebben dolgozó színész Hollywoodban

Izgalmas ranglista látott napvilágot, amely alapján fény derült arra, hogy az elmúlt öt évben Nicolas Cage a hollywoodi filmszakma legkeményebben dolgozó sztárja.

Persze mindenképp meg kell jegyeznünk, hogy a számos filmszerepe mellett Cage produceri munkálatokat is vállalt az elmúlt években. Noha a színésznek mostanság nem igazán sikerült nagyobb áttörést elérnie alakításaival, ettől független érdemes megemlíteni a Mandy, a #211, a Ne nézz a tükörbe!, illetve az Irány a Pókverzumban vállalt szinkronszerepét. Összesen tehát 27 produkcióban vállalt az elmúlt öt évben kisebb-nagyobb szerepet, amely egyenesen a lista első helyére repítette.

Nem sokkal maradt le Cage mögött Samuel L. Jackson, aki mostanság főként Nick Fury szerepében tűnt fel, az Aljas nyolcas, xXx: Újra akcióban és a Kong: Koponya-sziget filmekben nyújtott teljesítménye mellett semmiképpen sem lehet elmenni szó nélkül. A 22 cameo azonban a második helyre volt elegendő “csupán”.

A dobogó harmadik helyén Brad Pitt végzett, aki mostanság szintén produceri teendőket látott el, összesen 11 filmben vállalt szerepet, mindezek közül pedig a Volt egyszer egy Hollywood, az Ad Astra hozott számára elismerést, persze a Deadpool 2-ben való felbukkanása örökké emlékezetes marad.

A teljes lista itt érhető el.