Indiana Jones 5: Ilyen színészgárda sem jön össze egy filmre minden nap, újabb sztár a fedélzeten

Hosszú ideje húzódik már az Indiana Jones 5, de a közelmúltban végre megkezdődött a film forgatása, most pedig egy újabb sztárról derült ki, hogy csatlakozott az egyébként is impozáns szereplőgárdához.

Harrison FordMads Mikkelsen és Phoebe Waller-Bridge után újabb sztárral bővült az Indiana Jones stábja, a legújabb tag pedig nem más, mint Antonio Banderas.

A munkálatokat számos tényező hátráltatta az elmúlt években, és a COVID csak egy volt a sok közül, legutóbb ugyanis éppen a 78 éves Harrison Ford sérült le egy akciójelenet forgatása közben, de az alkotók akkor azt ígérték, hogy ez miatt nem fog csúszni a tervezett premier.

A franchise legutóbbi epizódját még 2008-ban mutatták be, az ötödik rész gyakorlatilag azóta tervben van, de rendkívül lassan lépett a produkció egyről a kettőre. Időközben Spielberg is visszaadta a rendezői széket, amit bár sokan sajnálattal fogadtak, de a stafétát az a  James Mangold vette át, akinek a Logan - Farkast is köszönhetjük. 

#1
Antonio Banderas

Antonio Banderas

szül. 1960. 08. 10. (63 éves)
Malaga, Andaluca, Spanyolország
José Antonio Domínguez Bandera (vezetékneve végét csak később változtatta meg) 1960. augusztus 10-én született a spanyolországi Málagában. Édesanyja, Ana Bandera tanárnő, apja José Domínguez, aki  titkosrendőrként dolgozott a Franco-diktatúra ideje alatt. Antonio profi futballista akart lenni, tehetsége is volt hozzá, de 14 éves... több»