A harmadik Thor film után ismét együtt áll a kamerák elé Chris Hemsworth és Tessa Thompson a Sony égisze alatt készülő Men in Black spin-offban.

Chris Hemsworth előrehaladott tárgyalásokat folytat a Sonyval, és egyes belsős információk szerint már alá is írt a stúdió soron követező  Men in Black  filmjéhez. Most pedig már az is tudjuk, ki lesz a film női sztárja, ugyanis az EW hivatalos forrásból úgy értesül, Tessa Thompson leszerződött a produkcióhoz.

Ezzel még nem értünk az ígéretes stáb végére, ugyanis a direktori széket Hollywood egyik legnagyobb tehetségének tartott F. Gary Gray (Egyenesen Comptonból , Halálos iramban 8) foglalhatja el, míg a forgatókönyvet A vasember szkriptjét is jegyző Matt Holloway és Art Marcum írják.  

A történetet természetesen hét lakat alatt őrzik, így csak annyit tudunk, hogy a film cselekménye a Tommy Lee Jones és Will Smith nevével fémjelzett trilógia után játszódik majd. Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba a film, egyelőre nincsenek információk, azonban mivel a Sony még idén szeretné megkezdeni a forgatást, így a premier leghamarabb jövő év végén lehet esedékes.

Thompsont legutóbb a Marvel képregényfilmjében, a  Thor: Ragnarökben, és a máris az év sci-fijének kikiáltott  Expedícióban láthattunk Natalie Portman mellett, jelenleg pedig épp a Creed II-őt forgatja, áprilistól pedig visszatér az HBO-n futó Westworld második szezonjában. Chris Hemsworth új filmje, a Bosszúállók: Végtelen háború április 26-tól a hazai mozikban.