2021.10.06   olvasottság: <1000x   szerző: hp   hozzászólások: 0

A WarnerMedia közvetlen fogyasztói streamingfelülete, az HBO Max a mai napon felfedte az SVOD-szolgáltatásával kapcsolatos részleteket egy virtuális bemutatóeseményen. Az HBO Max Európában elsőként egyetlen közös felületen gyűjti össze a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals legjobb szórakoztató műsorait, filmjeit, gyermekprogramjait és saját gyártású sorozatait.

Olyat hoz az HBO Max jövőre, hogy csak nézni fogsz!

Az HBO Max bejelentette, hogy a szolgáltatása az európai bevezetés kezdeti szakaszában 27 területen válik elérhetővé. Elsőként Svédországban, Dániában, Norvégiában, Finnországban, Spanyolországban és Andorrában indul el 2021. október 26-án, majd 2022-ben Közép-Kelet-Európában és Portugáliában is elérhetővé válik. Jövőre további hét országban – Hollandiában, Törökországban, Görögországban, Izlandon, Észtországban, Lettországban és Litvániában – is bemutatkozik majd.

A bemutatóesemény részeként közzétették a Trónok harca - Sárkányok háza első teaserét, és a Peacemaker - Békeharcosból, valamint az Utódlás harmadik évadából is megmutattak egy exkluzív jelenetet. Sarah Jessica Parker egy különleges üzenetben jelentette be, hogy decemberben debütál új sorozata, az És egyszer csak… (And Just Like That...)

Az HBO Max minden korosztály számára lenyűgöző válogatást kínál a WarnerMedia család közkedvelt márkáinak öt csoportjában – Warner Bros., HBO, Max Originals, DC és Cartoon Network – megtalálható tartalmakból. További újítás, hogy a rajongók és ügyfelek a mozibemutató után mindössze 45 nappal láthatják majd a Warner Bros. legújabb sikerfilmjeit az HBO Maxon – az északi országokban már idén, jövőre pedig Spanyolországban, Portugáliában, Hollandiában, Görögországban, Izlandon, valamint Közép-Kelet-Európában is.

„Az HBO Max megérkezik Európába, és a Warner Bros. százéves történetének legjobb filmjeit és tévéműsorait hozza magával az HBO, a Max Originals, a DC és a Cartoon Network tartalmaival együtt – mondta Johannes Larcher, az HBO Max International vezetője. – Az az Ének az esőbentől a Mátrixig, a Trónok harcától az Easttowni rejtélyekig, A légikísérőtől a Gossip Girl - Az új pletykafészekig, a Supermantől a Jokerig és a Tapsi Hapsitól a Scooby Dooig tényleg a család minden tagja számára kínálunk valamit, amit a lehető legmagasabb minőségű nézői élmény során élvezhetnek. Az HBO Max hamarosan Európa 27 országában, a világon pedig összesen 67 területen sugároz majd – és itt még nincs vége: a jövőben sok minden vár még ránk, mivel eltökélt célunk, hogy 2026-ig 190 területen legyünk jelen.”

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

A G.R.R. Martin világszerte óriási népszerűségnek örvendő regényeinek alapján készült széria, a Trónok harca előzménysorozata, mely 300 évvel az anyasorozat eseményei... több»

akció | fantasy | kaland | krimi | sci-fi | vígjáték

Megismerkedhetünk a szuperhős eredetével, aki olyannyira elkötelezte magát a béketeremtés mellett, hogy az erőszaktól sem riad vissza. Újra találkozhatunk Békeharcossal és... több»

dráma

Logan Roy nehéz helyzetben találja magát, amikor Kendall, a lázadó fia váratlan problémákat okoz. Mindent megtesz, hogy a család politikai és anyagi kapcsolatait megőrizze. A... több»