Ősz a Netflixen: 10 film, amire az egész világ rá fog kattanni

A Netflix közzétette őszi eredeti filmkínálatát, és mindenki számára van valami: Ezek a filmek a családbarát animációs vígjátékoktól a sötét és felkavaró thrillerekig és dokumentumfilmekig terjednek. Olyan nagynevű színészek tűnnek fel, mint Mahershala Ali, Julia Roberts, Colman Domingo és Emily Blunt, valamint olyan rendezők, mint David Fincher, Wes Anderson és David Yates.

 

De mint mindig, most is a meglepetések azok, amikre igazán kíváncsiak vagyunk... és néhány film különösen izgalmas előzményekkel rendelkezik, még akkor is, ha olyan nevektől származnak, akiket kevésbé ismerünk. Mindenesetre az otthoni filmnézés valószínűleg rendben van, legalábbis karácsonyig.

#10

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Netflix

Egy galaxis népe elküld egy fiatal lányt, hogy más bolygóktól kérjen segítséget, hogy meg tudják védeni kolóniájukat egy zsarnoki hatalommal szemben. több»

Zack Snyder visszatér ebben az érdekes (bár elfoglaltnak tűnő) sci-fi eposzban, amely egy békés kolónián játszódik a galaxis szélén, amelyet hirtelen egy zsarnoki hatalom fenyeget, és a titokzatos Kora (Sofia Boutella) parasztokból és árvákból álló hadsereget gyűjt össze. Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Bae Doona, Ray Fisher, Charlie Hunnam és Anthony Hopkins csak néhány a nagy nevek közül, akik beugranak a csillagok háborújába. A Rebel Moon premierje december 22-én lesz a Netflixen.
#9

64 Maestro  (2023)

(6) (2)

dráma | életrajzi | romantikus | zenés

Netflix

Leonard és Felicia bonyolult szerelmi története, attól kezdve, hogy 1946-ban egy partin megismerkedtek, két eljegyzésen, 25 évig tartó házasságon és három gyermeken keresztül. több»

Bradley Cooper játssza a főszerepet és rendezi ezt az életrajzi filmet Leonard Bernstein zeneszerzőről és Felicia Montealegre Cohn Bernstein színésznővel és aktivistával való életre szóló kapcsolatáról. Eddig a diskurzus nagyrészt Cooper orrprotéziséről szólt... de ne számolj a színész-rendezővel. A film rövid mozibemutatót kap a díjátadó szezon előtt. A Maestro premierje december 20-án lesz a Netflixen.
#8

animáció | családi | kaland | vígjáték

Netflix

Miután Ginger sikeresen megszökött Tweedy farmjáról, végre megtalálta álmát – egy békés szigeti menedékhelyet az egész csapat számára, távol az emberi világ... több»

Chicken Run: Dawn of the Nugget - december 15-én érkezik! A többszörös Oscar- és BAFTA-díjas Aardman Animations (Creature Comforts, Wallace & Gromit és Shaun, a bárány) a szintén Oscar- és BAFTA-díjra jelölt rendezővel, Sam Fell-lel (ParaNorman és Flushed Away) áll össze a 2000-es stop-motion klasszikus Chicken Run folytatásáért. Nem is tudom, mit kellene még tudni. Chicken Run: Dawn of the Nugget premierje december 15-én lesz a Netflixen.
#7

78 Leo  (2023)

(8)

animáció | családi | vígjáték

Netflix

A színész és komikus Adam Sandler a nevetést hozza el ebben az általános iskola utolsó évéről szóló animációs zenés vígjátékban, amely az osztályállat szemszögéből... több»

Adam Sandler a főszereplője ennek a felnőtté váló animációs zenés vígjátéknak, amely az általános iskola utolsó évéről szól - az osztály kedvencének szemszögéből. Aranyosnak tűnik. A Leo premierje november 21-én lesz a Netflixen.
#6

60 Rustin  (2023)

(2)

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

Bayard Rustin, az 1963-as nagy jelentőségű washingtoni menet tervezője, az egyik legnagyobb aktivista és szervező volt, akit a világ valaha ismert. Kihívta a tekintélyt, soha nem... több»

Colman Domingo játssza a főszerepet ebben a gyakran elfeledett aktivistáról és polgárjogi vezetőről, Bayard Rustinról szóló életrajzi filmben, aki az 1963-as washingtoni menet tervezőjeként írta be magát a történelembe, de gyakran kirekesztették a korszakról szóló elbeszélésekből, mert nem kérte ki magát a melegségéért. Chris Rock, Glynn Turman, Aml Ameen, Gus Halper, CCH Pounder, Da'Vine Joy Randolph, Johnny Ramey, Michael Potts, Jeffrey Wright és Audra McDonald is a lenyűgöző szereposztásban szerepel. A film rövid mozibemutatót kap a Netflixen való streaming előtt. A Rustin premierje november 17-én lesz a Netflixen.
#5

67 A gyilkos  (2023)

(20) (3)

akció | kaland | krimi

Netflix

Egy bérgyilkos súlyos lelki válságba kerül, amikor lelkiismeret furdalása támad, miközben ügyfelei továbbra is igényt tartanak a szolgálataira. több»

Minden új David Fincher-film nagy dobás, és itt Michael Fassbenderrel közösen játszik egy bérgyilkost, aki egy nemzetközi hajtóvadászatba keveredik, amikor egy merénylet szörnyű balul sül el. A film egy francia képregénysorozaton alapul, és természetesen korlátozott számban kerül a mozikba, mielőtt a Netflixre kerülne. A gyilkos premierje november 10-én lesz a Netflixen.
#4

72 A fájdalom ügynökei  (2023)

(9) (2)

dráma | krimi

Netflix

Liza jobb életet szeretne teremteni magának és lányának, ezért munkát vállal egy csőd szélén álló gyógyszergyártónál. Liza bátorsága katapultálja a céget és őt is a... több»

David Yates rendezésében Emily Blunt egy kétségbeesett, egyedülálló anyát alakít, aki egy gyógyszergyárat érintő zsarolási ügybe keveredik. Chris Evans, Catherine O'Hara, Chloe Coleman, Jay Duplass és Andy Garcia csatlakozik hozzá a filmben, amely az amerikai társadalom által ránk kényszerített etikai kompromisszumokról szól. A Pain Hustlers premierje október 27-én lesz a Netflixen.
#3

68 Mindent szabad  (2023)

(11)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Egy váratlan előléptetés egy keményvonalas fedezeti alapnál a szakadék szélére sodorja egy fiatal pár kapcsolatát... több»

Chloe Domont, több elismert rövidfilm rendezője itt próbálkozik először nagyjátékfilmmel, és máris komoly a hírverés. Ez egy párkapcsolati thriller, amelyben egy pár (Phoebe Dynevor és Alden Ehrenreich) vesz részt, akik együtt dolgoznak egy gyilkos pénzügyi cégnél. Amikor egy előléptetési lehetőség adódik, a korábban egymást támogató pár lassan egymás ellen kezd fordulni. A Fair Play premierje október 13-án lesz a Netflixen.
#2

72 Hidegvér  (2023)

(20) (1)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Nichols, a kemény New England-i nyomozó rendíthetetlenül dolgozik egy olyan ügyön, amelyben semmi sem az, aminek látszik, és amely elkezdi lerombolni saját életének illúzióit. több»

Benicio Del Toro, Justin Timberlake, Eric Bogosian, Alicia Silverstone és Frances Fisher a főszereplői ennek a noir hangulatú krimi-drámának, amely egy megrögzött nyomozóról szól, aki egy ingatlanügynök brutális gyilkossága után nyomoz. A film korlátozottan kerül a mozikba, ami azt sugallja, hogy a Netflix jó véleménnyel van a díjszezonbeli kilátásairól. A Reptile premierje október 6-án lesz a Netflixen.
#1

akció | kaland | vígjáték

Netflix

Amikor a világ legnagyobb titkos ügynökeinek gyermekei akaratlanul segítenek egy nagyhatalmú játékfejlesztőnek elszabadítani egy számítógépes vírust, amely minden technológia... több»

Bár ez a két évtizedes franchise rebootja, valószínűleg nem jelent túl vad eltérést: Robert Rodriguez, aki a sorozat előző négy filmjének írója és rendezője volt, ismét a rendezői székben ül, és a fia, Racer Rodriguez is részt vesz az írói feladatokban. Itt egy titkos ügynökpár (Gina Rodriguez és Zachary Levi) gyermekei véletlenül elszabadítanak egy számítógépes vírust, amely szüleiket (és egyben az egész világot) fenyegeti, így kénytelenek felvenni a Spy Kids köpenyét. Spy Kids: Armageddon: Az Armageddon premierje szeptember 22-én lesz a Netflixen.