Piszkosul masszív a Godzilla vs Kong első hivatalos fotója

Jó híreink vannak a Kaiju filmek rajongóinak, frissen landolt ugyanis az első fotó a készülő Godzilla vs. Kongból!

Bár az utóbbi időben meglehetősen csendes volt a produkció háza tája, úgy tűnik, hogy a Warner Brosnál új sebességre kapcsoltak a munkálatokkal. Az első, ami talán sokaknak feltűnhet, hogy a jelenetfotó meglehetősen hasonlít az év elején kiszivárgott rövidebb jelenetre.

A jelenetfotón, amelyen Godzilla és Kong épp egymás torkának készül ugrani az is mindenképpen izgalmas részletnek számít, hogy Kong egészen megnőtt. A korábban szintén Monsterverse részeként mozikba került Kong: Koponya-szigetben az óriásgorilla méretét Godzilla magasságának egyharmadának saccolták a rajongók, persze érthető, ezeket a méretbeli különbségeket úgy tűnik mindenképpen kompenzálni szerették volna a készítők. 

A film hivatalos szinopszisa szerint ebben a világban az emberek és ezek a hatalmas teremtmények együtt élnek, a szörnyeket azonban sokan fegyverként is szeretnék használni. A fotó után remélhetőleg azonban rövidesen egy előzetes is végre napvilágot lát, amelyből több részletre is fény derülhet a filmmel kapcsolatban.

A bemutatóra azonban még egy ideig várniuk kell a rajongóknak, hiszen a Godzilla vs. Kong csupán a következő év májusában debütál majd.