SkyShowtime: Erről a 13 filmről és sorozatról nem érdemes lemaradnod októberben (2023)

A SkyShowtime nagyon belehúzott októberre!

A csatorna igazi csemegékkel kedveskedik előfizetőinek a halloweeni szezonra. Érkeznek régi nagy kedvencek, rég várt visszatérők és olyan új sorozatok is, amiket már hónapokkal ezelőtt felírtunk a binge watching listánkra!

Ha pedig valami megtetszett és van előfizetésetek a szolgáltatóhoz, elég csak a filmek adatlapján található SkyShowtime ikonra kattintani és már indul is a lejátszás!

Lássuk, mi lesz az a 13 - szerencsés - néznivaló, amit ezen a pénteken ajánlunk Nektek! 

#13

65 A bűn éjszakája  (2013)

(33) (8)

horror | szatíra | thriller

SkyShowtime

Van egy éjszaka az évben, amikor minden bűntett legális. Évente egyszer az emberek kiengedhetik az összes gyűlöletet, haragot, elfojtott vágyat bármiféle következmények... több»

Ha minden évben lenne egy éjszaka, amikor bármilyen bűncselekményt elkövethetnél következmények nélkül, mit tennél? A The Purge című spekulatív thrillerben négy embert tesznek próbára, hogy kiderüljön, meddig mennek el önmaguk védelmében, amikor a gonosz külvilág betör az otthonukba... Elég vad kísérlet. Te meddig mennél el hasonló helyzetben? A film már elérhető a SkyShowtime kínálatában.
#12

60 Az átok  (1999)

(8) (9)

fantasy | horror | misztikus | thriller

SkyShowtime

A Hill House hosszú évtizedek óta kísértetjárta hely, több szörnyû haláleset is történt ódon falai között. Dr. John Markway, a parapszichológia professzora vállalja, hogy... több»

Az 1860-as években Hugh Crain iparmágnás finanszírozta a Hill House, egy gyönyörű, de félelmetes kastély felépítését, mert azt remélte, hogy egyszer majd a feleségével és gyermekeivel fog itt élni. Crain azonban rejtélyes körülmények között meghalt a Hill House-ban, és azóta is olyan pletykák keringenek, hogy a kastélyt gonosz szellemek kísértik. 130 évvel később dr. David Marrow (Liam Neeson), akit régóta foglalkoztat a Hill House legendája, három embert visz oda, hogy az alvászavarokat tanulmányozzák – legalábbis nekik ezt mondja. Theo (Catherine Zeta-Jones) kifelé bátornak mutatja magát, de hamar nyilvánvalóvá válik, hogy feszélyezi őt a Hill House baljós hírneve. Luke-nak (Owen Wilson) hamar szöget ver a fejébe a gondolat: ha tényleg az alvás tanulmányozásáról van szó, akkor miért jöttek egy kísértetházba? A nyugtalanító horror már nézhető a SkyShowtime-on.
#11

71 Fekete telefon  (2021)

(24) (10)

dráma | horror

SkyShowtime | Netflix | Telekom TVGO

A hetvenes években járunk egy coloradói kis település külvárosában, ahol egy rejtélyes sorozatgyilkos gyermekeket rabol el.  Következő áldozatai azonban nem hajlandók... több»

Finney egy szégyenlős, de éles eszű 13 éves fiú, akit elrabol egy szadista gyilkos, és a hangszigetelt pincéjében tart fogva, ahol a sikoly nem sokat ér. Amikor egy, a hálózatról leválasztott telefon csörögni kezd a falon, Finney rájön, hogy hallja a gyilkos korábbi áldozatainak hangját. Ők pedig elszántak abban, hogy ami velük megtörtént, ne történhessen meg Finney-vel. A négyszeres Oscar-jelölt Ethan Hawke karrierje eddigi leghátborzongatóbb szerepében, egy tőle szokatlan karakterben mutatja meg tehetéségét. Emlékeztek Stanley Tucci alakítására a Komfortos mennyországból? Ha nem, akkor azt is érdemes újra elővennetek az idei őszi szezonban!
#10

horror

SkyShowtime

Az első film eseményei előtt járunk. A fiatal házaspár egy kaliforniai kisvárosba költözik két gyermekükkel. Egy nap arra érnek haza, hogy a lakásukban valami nagy pusztítást... több»

Miután egy család úgy véli, többször is betörtek hozzájuk, biztonsági kamerákat szerel fel az otthonuk körül. Csakhogy rájönnek, hogy a szemük láttára kibontakozó események sokkal vészjóslóbbak, mint aminek elsőre tűntek... A Paranormal Activity filmek újabb horror klasszikust teremtettek. A második rész már elérhető a szolgáltatónál!
#9

65 Mosolyogj  (2022)

(23) (10)

horror

SkyShowtime | Netflix

Miután tanúja volt egy bizarr, traumatizáló esetnek, amely egy betegével történt, Dr. Rose Cotter olyan ijesztő dolgokat tapasztal, amelyekre nem tud magyarázatot adni. Rose-nak a... több»

Miután szemtanúja lesz egy páciensét érintő bizarr, traumatikus incidensnek, dr. Rose Cutter (Sosie Bacon) ijesztő és megmagyarázhatatlan jelenségeket tapasztal. Ahogy az egyre elhatalmasodó rettegés kezdi átvenni az irányítást élete felett, Rose-nak a túlélés érdekében szembe kell szállnia felkavaró múltjával, hogy kiszabadulhasson ebből a szörnyű, új valóságból. A film már elérhető a streaming szolgáltató kínálatában!
#8

74 Halloween  (2018)

(31) (16)

horror | thriller

Négy évtizeddel a borzalmas halloweeni mészárlás után a könyörtelen álarcos gyilkos, Mike Myers visszatér, hogy ismét farkasszemet nézzen Laurie Strode-dal, aki akkor sikeresen... több»

Jamie Lee Curtis Laurie Strode-ként tér vissza ikonikus szerepébe, és utoljára néz szembe Michael Myersszel, a titokzatos álarcos alakkal, aki azóta kísérti őt, hogy négy évtizeddel ezelőtt, Halloween éjszakáján egy hajszál híján tudott csak elmenekülni gyilkos ámokfutása elől... A kultikus filmsorozat hátborzongató epizódja már nézhető a SkyShowtime-on.
#7

70 TÁR  (2022)

(5) (6)

dráma | zenés

SkyShowtime | Telekom TVGO

A klasszikus zene nemzetközi világában játszódó film középpontjában Lydia Tár áll, akit széles körben az egyik legnagyobb élő zeneszerző-karmesternek tartanak, és aki egy... több»

A kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchett játssza a főszerepet ebben a súlyos témákat feldolgozó filmben. Blanchett vezényelni is megtanult a szerep kedvéért és egy újabb fantasztikus karakterrel gazdagította eddig is lenyűgöző repertoárját. A film október 30-tól érhető el a platformon.
#6

70 A győztes  (2023)

(1)

vígjáték

SkyShowtime

Családi vígjáték, amely egy kis európai ország egykori miniszterelnökének életét mutatja be, aki egy évtized után igyekszik újra kapcsolatba lépni családjával, amelyet... több»

A cseh-szlovák koprodukcióban készült családi vígjáték, egy kis európai ország kitalált miniszterelnökének, Hudák Viktornak (Ady Hajdu) a történetét meséli el, aki politikai karrierje befejeztével visszatér a mindennapi életbe. Szeretné bebizonyítani magának, hogy még mindig fontos ember, ezért megpróbálja átvenni az irányítást az otthonában, ahol feleségével és három lányával él. De mivel oly sokáig volt távol tőlük, fogalma sincs arról, hogyan zajlanak a hétköznapok...
#5

78 Poker Face  (2023)

(6)

misztikus

SkyShowtime

Charlie-nak rendkívüli képessége van arra, hogy megállapítsa, mikor hazudik valaki. Plymouth Barracudájával útra kel, és minden egyes állomáson új szereplőkkel és furcsa... több»

A Poker Face egy 10 részes, minden héten újabb rejtélyt feldolgozó sorozat, amely a Natasha Lyonne által alakított Charlie történetét meséli el, aki különleges képessége révén felismeri, ha valaki hazudik. Plymouth Barracudájával útra kel, és minden egyes állomáson új szereplőkkel és megoldásra váró bűnténnyel találkozik. A sorozat írója, rendezője és vezető producere a többszörösen Oscar-díjra jelölt filmrendező, Rian Johnson. Az új (2.) évaddal visszatérő Poker Fcae olyan sztárgárdával dolgozik, amelynek tagjai többek közt: Adrian Brody, Benjamin Bratt, Joseph Gordon-Levitt, Simon Helberg és Ellen Barkin.
#4

NA Codename: Annika  (2023)

(1)

dráma | krimi

SkyShowtime

A hatrészes krimisorozat a műkincscsalások rejtett világának függönye mögé kalauzol, és a kettős identitás valóságát mutatja be. A sorozatban Emma/Annika finn... több»

Emma Haka finn nyomozó titkos kiképzése még mindig tart, amikor megbízást kap a stockholmi műkincs-kereskedelem korrupt világának felderítésére. A mindig nyugodt és összeszedett Emma a vadóc és szenvedélyes Annika Stormare szerepét játszva igyekszik közel férkőzni Rasmus Ståhlgren galériatulajdonoshoz, aki a korábban érinthetetlen pénzmosó, Blanko ellen indított ügy gyanúsítottja. Ahogy a nyomozás egyre mélyebbre sodorja Emmát az alvilágba, a régi énje és Annika közötti határok kezdenek elmosódni... Az 1. évad 6 epizódból áll, az új részek hetente érkeznek majd.
#3

68 Special Ops: Lioness  (2023)

(9) (2)

akció | dráma | thriller

SkyShowtime

Egy fiatal tengerészgyalogost arra kér fel a CIA, hogy barátkozzon össze egy terroristacsoport vezérének lányával, hogy belülről buktassa meg a szervezetet. több»

A Special Ops: Lioness története megtörtént eseményeken alapul. Egy kissé nyers, de szenvedélyes fiatal tengerészgyalogos, Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira) életéről szól, akit beszerveztek a Lioness Engagement Teambe, hogy beépülve segítsen lebuktatni a szervezetet. Zoe Saldaña játssza Joe-t, a Lioness program helyi vezetőjét, aki a női beépített ügynökök kiképzéséért, irányításáért és vezetéséért felelős. A sorozatban olyan nagyágyúk játszanak, mint Michael Kelly, Morgan Freeman és Nicole Kidman. Az 1 . évad első része október 30-tól látható a streaming csatornán, az új részek hetente jelennek meg. Ez a sorozat is a mostanában szokásos, 8 epizódos évaddal debütál.
#2

dráma

SkyShowtime

A történet egy high-tech cég vezetőjét, Luciát követi nyomon, aki azért küzd, hogy minél nagyobb vagyonra tegyen szert, mivel szegénysorból származik. Előléptetése napján... több»

Egy hónappal az esküvőjét és közvetlenül a cégigazgatói kinevezését megelőzően, Lucíát (Elena Anaya) bemártja a szintén előléptetésre pályázó riválisa, Sandi (Quim Gutiérrez). Emiatt Lucíát ipari kémkedéssel vádolják meg, és azonnali hatállyal elbocsátják. Lucía élete és jövője száznyolcvan fokos fordulatot vesz, minden bizonytalanná válik, főleg, mert egész családja jóléte tőle és a keresetétől függ. Az új spanyol sorozat első évada 8 epizódból áll. Az 1. rész október 9.-én debütál a SkyShowtime-on, az új részek hetente érkeznek majd.
#1

valóságshow

SkyShowtime

Kövesse a legendás színészt, Sylvester Stallonét feleségével és lányaival, közvetlen betekintést nyerve mindennapi életükbe. több»

A háromszoros Oscar- jelölt színész beengedi a kamerákat az otthonába, hogy megörökítsék élete legfontosabb szerepében: apaként. Ebben az új sorozatban, amelynek főszereplői Syl, a három lánya és a felesége, bepillantást nyerhetünk a modern Hollywood egyik legjelentősebb akcióhős ikonjának mindennapjaiba. Az 1. évad 1-2. része október 2-tól elérhető, az új részek hetente jelennek meg. Az évad 8 epizódból áll.