81 Pokolfajzat  (2004)

Egy általános megállapítás szerint a stúdiók azon filmjeik megjelenését, amelyek sikerében kevésbé bíznak, jobbára januárra időzítik.

Az otthonülők alighanem már párszor elgondolkodhattak azon, hogy noha már jó ideje beharangozták a Hellboy rebootját, mégsem jelent eddig egy előzetes sem a filmről.  Nos, ez nem véletlen. A napokban ugyanis napvilágra került a hír, hogy a produkció megjelenése az ismert 2019. január 11-ei időpont helyett további három hónapot csúszik. A filmmel kapcsolatban néhány információ azonban már most tudható, amelyről korábban már mi is írtunk.

Kivételesen a csúszás igazán bizakodásra adhat okot, hiszen az új Hellboy így egy héttel a DC Shazam!-ja után érkezne, illetve ugyanebben az időszakban érkezne az új Doctor Dolittle film is Robert Downey Jr.-al a főszerepben.

A készítők és a stúdió alighanem a 2018 utolsó hónapjára eső megjelenések miatt is aggódhattak. Ez év decemberében érkezik ugyanis a mozikba az Aquaman, az Űrdongó, a Ragadozó városok, az Alita: A harc angyala és a Mary Poppins visszatér.

Az új Pokolfajzat tehát 2019. április 12-én kerül majd a mozikba, és alighanem elképesztően ütős lesz majd. Az első előzetesekre azonban még egy kicsit kénytelenek várni a rajongók.