2021.03.03   olvasottság: <1000x   szerző: csd   hozzászólások: 0
Saját lista készítése

Vannak filmek, amelyek a végletekig képesek elmenni, ha épp a hatáskeltésről van szó. Alábbi összeállításunkban pedig olyan produkciókat válogattunk össze, amelyeket egész biztosan nem szeretnétek egyedül megnézni, így mindenképpen érdemes olyan partnert találni, akinek kötélből vannak az idegei. Szeretnénk azonban mindenkit figyelmeztetni: ezek a filmek elképesztően brutálisra sikerültek!

Sokkolóan erőszakos: 10 film, amit nem akarsz egyedül megnézni (mi szóltunk!)
#10

45 Srpski film  (2010)

horror | misztikus | thriller

Milos, a visszavonult pornósztár békésen éli mindennapjait feleségével, Mariaval és 6 éves fiukkal, Petarral. A család anyagilag egyre nehezebb helyzetbe kerül, Milos pedig... több»

#9

horror | rövidfilm

Rövidfilm, amely egy szamuráj jelmezbe öltözött perverz mániákus áldozatának fokozatos negyedelését és boncolását mutatja be. Nincs cselekmény. Állítólag egy igazi... több»

Rendező: Hideshi Hino
Forgatókönyvíró: Hideshi Hino
Szereplők: Hiroshi Tamura, Kirara Yûgao
#8

58 Motel 2.  (2007)

horror

Három amerikai diáklány Európába utazik, hogy a vakáció alatt művészettörténetet tanuljanak, és beutazzák a földrészt. Beth, Lorna és Whitney jól érzik magukat, kedvükre... több»

#7

horror | kaland

1979-ben négy dokumentumfilmes eltűnt a Dél-Amerikai dzsungelben miközben filmet forgattak a kannibalizmusról? Hat hónappal késõbb a New York Egyetem és a Pan American Broadcasting... több»

#6

akció | dráma | horror

Az Ichi the Killer című japán horrorban Kakira, a szadista jakuza harcos eltűnt főnöke keresésére indul, s eközben találkozik a pszichopata gyilkossal, Ichivel, aki olyan... több»

#5

dráma | kaland | sci-fi

A távol-keleten, egy idillinek tűnő, valójában azonban vérengző diktatúra irányítása alatt szörnyű kísérletek zajlanak le időről időre. A kísérlet értelmében egy... több»

#4

74 Mártírok  (2008)

horror

Egy fiatal nő igazi bosszúra szomjazik azok ellen, akik gyerekkorában elrabolták és megkínozták. Az élő pokolba tartó utazására elkíséri egy barátnője, aki szintén... több»

#3

horror | thriller

Jennifer könyvet ír, és az efféle alkotómunkához nem a legjobb környezet egy nyüzsgő nagyváros, így egy időre egy nyugodt erdei kis házba költözik. A helybélieknek rögtön... több»

#2

dráma | krimi | misztikus

Három fiatal, Marcus, Alex és Pierre együtt indulnak el bulizni. Közben azonban Alex és Marcus összekülönböznek, a lány pedig úgy dönt, haza indul. Az aluljáróban azonban... több»

#1

82 Passió  (2004)

dráma

Mel Gibson Jézus Krisztus életének utolsó tizenkét óráját dolgozza fel. A brutalitása miatt igen sokat vitatott alkotás soha nem látott módon jenelíti meg a Megváltó... több»