Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
43%

Srpski film (2010)

Srpski film
Filmadatlap
 
26
Szereplők
11
Vélemények
25
Képek
1
Videók
 
Ancsi Csáki   2021. 01. 31.

legújabb vélemény

0

Láttam, vagyis csak az agyonra vágott verziót. Így értelmetlen a cselekmény és a film is. De igazán rászolgálhatott a hírére, még ilyen formában is .

 
kristoftoth21   2019. 03. 04.

a nap véleménye

1
Gyenge idegzetűeknek nem ajánlott

Sok film szerintem azért kap negatív kritikát miközben alapvetően jónak mondható film, egyrészről mert a nézőközönség nem bírja az adott műfajt, de ez esetben meg se kéne nézze. Így jó pár beteg film csúnyán le van pontozva, valószínüleg csak azért m... teljes kritika»


 
harnas1207 Nézhetetlen  2018. 12. 06.

0

Sok mindent láttam már és meglátom a legrosszabb dolgokban is az értelmet, de ebbe a filmbe sajnos semmi érték nincs. Ezt egyszerűen el kellett volna felejtenie annak aki kitalálta.

 
Miska bácsi   2018. 08. 05.

0

Ennél öncélúbb erőszakparádét kitalálni is nehezebb lett volna. Valóban talán egyedülálló, amit vászonra vittek, de fikarcnyi többlettartalmat nem véltem felfedezni mögötte. A legrosszabb, hogy ha már egy rendezőnek a fejében is megfordul, akkor simá... több»

 
Miss_Murder   2016. 10. 26.

1

Egyszer láttam életemben ezt a filmet, akkor megfogadtam, hogy soha többé. Egy kiégett pornósztár szerepel benne és a családja. Undorító, beteg elme alkotása. Nem tudtam miről szólt, amikor véletlenül felfedeztem, sajnos az első film, amire bátran mo... több»

 
uniterra Nézhetetlen  2020. 10. 03.

0

Mint film pocsék. A rendező normális ötlet híján gondolhatta, legyen valami gusztustalan és társadalmilag elfogadhatatlan, valami bűncselekmény. Nem az ő hibája, hogy kapott rá pénzt, s ami rosszabb, volt olyan idióta, aki el is játszotta. Olyan kényszer nincs, hogy muszáj eljátszani valami okádékot.

 
Di Canio   2019. 05. 15.

0

Ez egy igen undorító film, a története teljesen beteg, ahogy haladunk előre, egyre jobban eldurvul az egész, a végére az ember azon gondolkozik, ki talál ki ilyet. Egyszer megnézed, többet nem akarod, az biztos.

Galéria (25)

Videók (1)

 

A filmben több utalás található a Kannibál Holokaust (1980) című filmre is, ami ismét egy remek ok volt arra, hogy ne kerüljön be bizonyos országokba vetítési célzattal.

(erare)
 

Hogy a film bemutatásra kerülhessen az USA-ban, 19 percnyi anyagot ki kellett vágni belőle. Ehhez hasonlóra korábban nem volt példa az Amerikai Egyesült Államokban.

(erare)
 

Spanyolországban mindössze egy madridi mozi vállalkozott a film bemutatására. A tervezett 3 napos vetítési terv azonban leszűkült egy napra, a premiernapra.

(erare)
 

Az alkotást Brazíliában is betiltották, ám az Alagoas tartományban található Maceió volt az első, ahol legálisan szerették volna levetíteni a filmet 2011. október elsején. A próbálkozás meghiúsult, s az országos tiltakozások a film levetítését illetően csak 2012 után csitultak el.

(erare)
 

2016-ig mindössze három olyan ország akadt, amely vágatlan verzióban hajlandó volt bemutatni a filmet. Az országok többsége vagy elutasította a film forgalmazását, vagy erősen megvágott verzióban engedélyezte a levetítését.

(erare)
 

A film forgatási ideje 61 napot vett igénybe, s helyszínül Szerbia fővárosa, Belgrád szolgált.

(erare)
 

A filmet erős tematikája és jelenetei miatt 46 országból kitiltották.

(erare)