Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
54
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
25
Képek
1
Videók
 
Miss_Murder   2016. 10. 26.

Egyszer láttam életemben ezt a filmet, akkor megfogadtam, hogy soha többé. Egy kiégett pornósztár szerepel benne és a családja. Undorító, beteg elme alkotása. Nem tudtam miről szólt, amikor véletlenül felfedeztem, sajnos az első film, amire bátran mondhatom, hogy bár sose néztem volna meg. Azt hittem az elején, hogy egy dög unalmas film, hát végig szenvedem, de aztán a végeredmény felháborított. Gusztustalan, senkinek nem ajánlom. Valami tuti nem stimmelt annak az agyával, akinek kipattant a fejéből.

 
harnas1207 Nézhetetlen  2018. 12. 06.

Sok mindent láttam már és meglátom a legrosszabb dolgokban is az értelmet, de ebbe a filmbe sajnos semmi érték nincs. Ezt egyszerűen el kellett volna felejtenie annak aki kitalálta.


 
jazzy   2015. 10. 29.

Ez egy egyedi módon beteg film. Borzalmasan erős képkockák követik egymást, mely szinte már ijesztő. Hogy egy emberi elme megszülhet effélét, nos, ez valóban súlyos. Vagy csak ennyire deformált volna a világunk, hogy a valóságban is megtörténhetnek effélék, mint ebben a filmben?! Szomorú, ha igen...és ijesztő is.

 
Holló   2015. 06. 11.

Én mindenevő vagyok, ami a horrorfilmeket és a thriller műfaját illeti, de ez a film kiakasztott még engem is. Pasolini Sodomáját is megnéztem, az sem egy piskóta, na de ez a film rohadtul kegyetlen és nagyon beteg. Elbeszélgetnék a rendezővel, vajon mi inspirálta a történet megírásakor, mert talán érdemes volna kezeltetnie magát egy szakemberrel...

 
Miska bácsi   2018. 08. 05.

Ennél öncélúbb erőszakparádét kitalálni is nehezebb lett volna. Valóban talán egyedülálló, amit vászonra vittek, de fikarcnyi többlettartalmat nem véltem felfedezni mögötte. A legrosszabb, hogy ha már egy rendezőnek a fejében is megfordul, akkor simán hihető, hogy ez nem is csak elvétve történik meg a való világban. Én igazán jól bírom a sokkoló filmeket, ha értelmük is van és/ vagy tudnak szórakoztatni. A Saló és a Cannibal Holocaust nem sokkal marad el ettől meghökkentésben, mégis sokkal jobb filmek.

 

A filmben több utalás található a Kannibál Holokaust (1980) című filmre is, ami ismét egy remek ok volt arra, hogy ne kerüljön be bizonyos országokba vetítési célzattal.

(erare )
 

Hogy a film bemutatásra kerülhessen az USA-ban, 19 percnyi anyagot kellett kivágni belőle. Ehhez hasonlóra korábban nem volt példa az Amerikai Egyesült Államokban.

(erare )
 

Spanyolországban mindössze egy madridi mozi vállalkozott a film bemutatására. A tervezett 3 napos vetítési terv azonban leszőkült egy napra, a premiernapra.

(erare )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.