Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
50%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
9
Vélemények
25
Képek
1
Videók
Srpski film
 
uniterra Nézhetetlen  2020. 10. 03.

legújabb vélemény

Mint film pocsék. A rendezö normális ötlet hiján gondolhatta, legyen valami gusztustalan és társadalmilag elfogadhatatlan, valami bűncselekmény. Nem az ő hibája, hogy kapott rá pénzt, s ami rosszabb, volt olyan idióta aki el is játzotta. Olyan kényszer nincs, hogy muszáj eljátszani valami okádékot.

 
kristoftoth21   2019. 03. 04.

a nap véleménye

Gyenge idegzetűeknek nem ajánlott

Sok film szerintem azért kap negatív kritikát miközben alapvetően jónak mondható film, egyrészről mert a nézőközönség nem bírja az adott műfajt, de ez esetben meg se kéne nézze. Így jó pár beteg film csúnyán le van pontozva, valószínüleg csak azért m... teljes kritika»


 
harnas1207 Nézhetetlen  2018. 12. 06.

Sok mindent láttam már és meglátom a legrosszabb dolgokban is az értelmet, de ebbe a filmbe sajnos semmi érték nincs. Ezt egyszerűen el kellett volna felejtenie annak aki kitalálta.

 
Miska bácsi   2018. 08. 05.

Ennél öncélúbb erőszakparádét kitalálni is nehezebb lett volna. Valóban talán egyedülálló, amit vászonra vittek, de fikarcnyi többlettartalmat nem véltem felfedezni mögötte. A legrosszabb, hogy ha már egy rendezőnek a fejében is megfordul, akkor simá... több»

 
Miss_Murder   2016. 10. 26.

Egyszer láttam életemben ezt a filmet, akkor megfogadtam, hogy soha többé. Egy kiégett pornósztár szerepel benne és a családja. Undorító, beteg elme alkotása. Nem tudtam miről szólt, amikor véletlenül felfedeztem, sajnos az első film, amire bátran mo... több»

 
Holló   2015. 06. 11.

Én mindenevő vagyok, ami a horrorfilmeket és a thriller műfaját illeti, de ez a film kiakasztott még engem is. Pasolini Sodomáját is megnéztem, az sem egy piskóta, na de ez a film rohadtul kegyetlen és nagyon beteg. Elbeszélgetnék a rendezővel, vajon... több»

 
Di Canio   2019. 05. 15.

Ez egy igen undorító film, a története teljesen beteg, ahogy haladunk előre egyre jobban eldurvul az egész, a végére az ember azon gondolkozik, ki talál ki ilyet. Egyszer megnézed többet nem akarod az biztos.

 

A filmben több utalás található a Kannibál Holokaust (1980) című filmre is, ami ismét egy remek ok volt arra, hogy ne kerüljön be bizonyos országokba vetítési célzattal.

(erare)
 

Hogy a film bemutatásra kerülhessen az USA-ban, 19 percnyi anyagot kellett kivágni belőle. Ehhez hasonlóra korábban nem volt példa az Amerikai Egyesült Államokban.

(erare)
 

Spanyolországban mindössze egy madridi mozi vállalkozott a film bemutatására. A tervezett 3 napos vetítési terv azonban leszőkült egy napra, a premiernapra.

(erare)
 

Az alkotást Brazíliában is betiltották, ám az Alagoas tartományban található Maceió volt az első, ahol legálisan szerették volna levetíteni a filmet 2011. október elsején. A próbálkozás meghiúsult, s az országos tiltakozások a film levetítését illetően csak 2012 után csitultak el.

(erare)
 

2016-ig mindössze három olyan ország akadt, aki vágatlan verzióban hajlandó volt bemutatni a filmet. Az országok többsége vagy elutasította a film forgalmazását vagy erősen megvágott verzióban engedélyezte levetítését.

(erare)
 

A film forgatási ideje 61 napot vett igénybe, s helyszínül Szerbia fővárosa, Belgrád szolgált.

(erare)
 

A filmet erős tematikája és jelenetei miatt 46 országból kitiltották.

(erare)