Játssz egy LG 32LJ500V TV-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
54
 
27
3
7
25

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Holló   2015. 06. 11.

Én mindenevő vagyok, ami a horrorfilmeket és a thriller műfaját illeti, de ez a film kiakasztott még engem is. Pasolini Sodomáját is megnéztem, az sem egy piskóta, na de ez a film rohadtul kegyetlen és nagyon beteg. Elbeszélgetnék a rendezővel, vajon mi inspirálta a történet megírásakor, mert talán érdemes volna kezeltetnie magát egy szakemberrel...

 
jazzy   2015. 10. 29.

Ez egy egyedi módon beteg film. Borzalmasan erős képkockák követik egymást, mely szinte már ijesztő. Hogy egy emberi elme megszülhet effélét, nos, ez valóban súlyos. Vagy csak ennyire deformált volna a világunk, hogy a valóságban is megtörténhetnek effélék, mint ebben a filmben?! Szomorú, ha igen...és ijesztő is.


 
Miss_Murder   2016. 10. 26.

Egyszer láttam életemben ezt a filmet, akkor megfogadtam, hogy soha többé. Egy kiégett pornósztár szerepel benne és a családja. Undorító, beteg elme alkotása. Nem tudtam miről szólt, amikor véletlenül felfedeztem, sajnos az első film, amire bátran mondhatom, hogy bár sose néztem volna meg. Azt hittem az elején, hogy egy dög unalmas film, hát végig szenvedem, de aztán a végeredmény felháborított. Gusztustalan, senkinek nem ajánlom. Valami tuti nem stimmelt annak az agyával, akinek kipattant a fejéből.

 

A filmben több utalás található a Kannibál Holokaust (1980) című filmre is, ami ismét egy remek ok volt arra, hogy ne kerüljön be bizonyos országokba vetítési célzattal.

(erare )
 

Hogy a film bemutatásra kerülhessen az USA-ban, 19 percnyi anyagot kellett kivágni belőle. Ehhez hasonlóra korábban nem volt példa az Amerikai Egyesült Államokban.

(erare )
 

Spanyolországban mindössze egy madridi mozi vállalkozott a film bemutatására. A tervezett 3 napos vetítési terv azonban leszőkült egy napra, a premiernapra.

(erare )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.