Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
41%

Srpski film (2010)

Srpski film
Filmadatlap
 
26
Szereplők
16
Vélemények
20
Képek
1
Videók

Galéria (20)

Videók (1)

 
Elkoo   2022. 12. 30.

legújabb vélemény

0

Senkinek nem ajánlanám. Sokféle filmet láttam már, de ez egy nagyon beteg alkotás. A párom is és én is le vagyunk döbbenve a látottakon. Nem lett volna szabad ezt a történetet filmvászonra vetíteni.

 
kristoftoth21   2019. 03. 04.

a nap véleménye

4
Gyenge idegzetűeknek nem ajánlott

Sok film szerintem azért kap negatív kritikát miközben alapvetően jónak mondható film, egyrészről mert a nézőközönség nem bírja az adott műfajt, de ez esetben meg se kéne nézze. Így jó pár beteg film csúnyán le van pontozva, valószínüleg csak azért m... teljes kritika»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 08. 31.

2
Ha jó értékelést adok, az maga az igazság, ha rosszat, az maga a gusztustalanság. (Nehéz döntés.) Gyenge idegzetűeknek soha...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Valahol megértem, és teljes mértékben egyetértek a többiek véleményével, egészen érdekes szerb alkotás, ha lehet így fogalmazni. A biztosítékot egyértelmű, hogy jó pár embernél kiverte, és átlépte sokaknál azt az ingerküszöböt, amire szükség van. Egy... teljes kritika»

 
harnas1207 Nézhetetlen  2018. 12. 06.

1

Sok mindent láttam már és meglátom a legrosszabb dolgokban is az értelmet, de ebbe a filmbe sajnos semmi érték nincs. Ezt egyszerűen el kellett volna felejtenie annak aki kitalálta.

 
Miska bácsi   2018. 08. 05.

1

Ennél öncélúbb erőszakparádét kitalálni is nehezebb lett volna. Valóban talán egyedülálló, amit vászonra vittek, de fikarcnyi többlettartalmat nem véltem felfedezni mögötte. A legrosszabb, hogy ha már egy rendezőnek a fejében is megfordul, akkor simá... több»

 
Caravaggio1978 Nézhetetlen  2021. 09. 06.

0
Az a baj, hogy a története nulla

Nem tudom, mit akartak ebből kihozni, de szerintem nem sikerült ez az egész, horrornak nem horror, mert mitől is lenne az, az emberek csak egy-két jelenetre emlékeznek ebből, semmi másra. A rendezők nagyot akartak ütni ezzel a témával, de abszolút nem jött ez így össze. Nem is a betegség a baj, hanem az, hogy a történet unalmas, a színészek pontozhatatlanok, az egész képi világ nagyon amatőr.

 
uniterra Nézhetetlen  2020. 10. 03.

0

Mint film pocsék. A rendező normális ötlet híján gondolhatta, legyen valami gusztustalan és társadalmilag elfogadhatatlan, valami bűncselekmény. Nem az ő hibája, hogy kapott rá pénzt, s ami rosszabb, volt olyan idióta, aki el is játszotta. Olyan kényszer nincs, hogy muszáj eljátszani valami okádékot.

 

A filmben több utalás található a Kannibál Holokaust (1980) című filmre is, ami ismét egy remek ok volt arra, hogy ne kerüljön be bizonyos országokba vetítési célzattal.

(erare)
 

Hogy a film bemutatásra kerülhessen az USA-ban, 19 percnyi anyagot ki kellett vágni belőle. Ehhez hasonlóra korábban nem volt példa az Amerikai Egyesült Államokban.

(erare)
 

Spanyolországban mindössze egy madridi mozi vállalkozott a film bemutatására. A tervezett 3 napos vetítési terv azonban leszűkült egy napra, a premiernapra.

(erare)
 

Az alkotást Brazíliában is betiltották, ám az Alagoas tartományban található Maceió volt az első, ahol legálisan szerették volna levetíteni a filmet 2011. október elsején. A próbálkozás meghiúsult, s az országos tiltakozások a film levetítését illetően csak 2012 után csitultak el.

(erare)
 

2016-ig mindössze három olyan ország akadt, amely vágatlan verzióban hajlandó volt bemutatni a filmet. Az országok többsége vagy elutasította a film forgalmazását, vagy erősen megvágott verzióban engedélyezte a levetítését.

(erare)