Streaming szemle: 5 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (augusztus 21-27.)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók sem hagynak minket unatkozni a következő héten. Több mozis film is érkezik a platformokra, folytatódnak sikersorozatok és teljesen új produkciókat is várhatunk a napokban. Listánkban kiemeltünk minden szolgáltató kínálatából egy premiert, amire mindenképpen érdemes odafigyelni, de ez nem jelenti azt, hogy nem érkeznek más, izgalmas filmek és sorozatok. A teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden új tartalmat egy kattintással elértek weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#5

dráma | fantasy | sci-fi

Apple TV+

Néhány hónap telt el a közelmúlt eseményei óta, és az idegenek fokozzák támadásaikat az emberek elleni kíméletlen háborúban. több»

A sorozat első évadában egy kezdődő idegen inváziónak lehettünk szemtanúi, amit több különböző karakter szemszögéből láthattunk a világ minden tájáról. A második évad konkrét sztorija még nem ismert, viszont az eddig megjelent trailerből világossá válik, hogy abszolút háború kezdődik az ember és az idegenek között. Az eseményeket továbbra is különféle szemszögekből ismerhetjük meg.
#4

vígjáték

Netflix

A film középpontjában az életre szóló legjobb barátnők, Stacy (Sunny Sandler) és Lydia (Samantha Lorraine) állnak, akik mindig is epikus bát micvákról álmodtak. De amikor a... több»

A Ne merészelj eljönni a bát micvámra egy vígjáték, amelyet Sammi Cohen rendezett Alison Peck forgatókönyvéből, és amelynek producere Adam Sandler. A 2005-ben megjelent azonos című ifjúsági regény alapján készült film főszereplői Sunny Sandler, Samantha Lorraine, Idina Menzel, Jackie Sandler, Adam Sandler, Sadie Sandler, Dylan Hoffman, Sarah Sherman, Dan Bulla, Ido Mosseri, Jackie Hoffman és Luis Guzmán. A film két legjobb barátnő történetét meséli el, akiknek bat mitzvah terveit befolyásolja egy népszerű fiú, akinek a figyelméért harcolnak.
#3

69 Barátnőt felveszünk  (2023)

(30) (4)

vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO

Maddie (Jennifer Lawrence) szerencsétlenül járt, el fogja veszíteni a házát, és egy bírósági végzéssel kell szembeszállnia, hogy visszakapja a vagyonát – kezdve az... több»

A Barátnőt felveszünk egy vígjáték, amelyet Gene Stupnitsky rendezett a John Phillipsszel közösen írt forgatókönyv alapján. A főszerepben Jennifer Lawrence (aki egyben a producer is) egy 32 éves Uber-sofőrt alakít, aki válaszol egy hirdetésre, hogy randizzon egy félénk 19 éves fiúval, Percyvel (akit Andrew Barth Feldman alakít), hogy növelje az önbizalmát a főiskola előtt. Laura Benanti, Natalie Morales és Matthew Broderick is szerepel a filmben.
#2

dráma | életrajzi | zenés

HBO Max | Telekom TVGO

A film az egyedülálló és felejthetetlen Whitney Houston énekesnőnek állít emléket. A fiatal New Jersey-i gospel kórusénekesnőből minden idők egyik legsikeresebb és legtöbb... több»

A film Kasi Lemmons rendezésében, Anthony McCarten forgatókönyve alapján készült, és Whitney Houston amerikai énekesnő és színésznő életén és karrierjén alapul. A film főszerepében Naomi Ackie alakítja Houstont, mellékszerepekben Stanley Tucci, Ashton Sanders, Tamara Tunie, Nafessa Williams és Clarke Peters látható.
#1

73 Ahsoka  (2023)

(15) (3)

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Disney+

A sorozat a Csillagok háborújának ismert karakterét, Ashoka Tanot mutatja be. Az események a Mandalori sorozat idejében játszódnak majd. több»

Az Ahsoka egy minisorozat, amelyet Jon Favreau és Dave Filoni készítettek. A Star Wars-franchise része és A mandalóri című sorozat spin-offja, amely A Jedi visszatér (1983) eseményei után, ugyanabban az idősávban játszódik, mint az említett sorozat és annak más, egymással összefüggő spin-offjai, ugyanakkor a Star Wars: Lázadók című animációs sorozat folytatásaként is szolgál. A sorozat Ahsoka Tano nyomába ered, aki a Birodalom bukását követően a galaxisra leselkedő fenyegetés után nyomoz.