Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (április 15-21)

A következő hét rengeteg izgalmas újdonsággal kecsegtet a különféle, hazánkban elérhető streamingszolgáltatók háza táján. Folytatódik Zack Snyder űreposza, a Rebel Moon, továbbá megnézhetjük az Egy úr Moszkvában című sorozatot Ewan McGregor főszereplésével és nem utolsósorban Robert Downey Jr. is felbukkan A szimpatizánsban. Listánkban a szolgáltatók kiemelt tartalmaira összpontosítottunk, természetesen ez nem minden, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden érkező premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

dráma

Disney+

A híres író, Truman Capote több női barátnőjét – akiket „hattyúinak” nevezett – hátba szúrta, amikor 1975-ben az Esquire-ben megjelentette A baszk part 1965 című... több»

Az antológiasorozat második évada Truman Capote történetét mutatja be. A nyolcrészes produkció a Capote's Women: A True Story of Love, Betrayal, and a Swan Song for an Era című könyv feldolgozása. Az elismert író, Truman Capote tönkreteszi barátságát a New York-i előkelő társasággal, a Hattyúkkal, amikor (végül befejezetlen) regényében megírja botrányos és hedonista életük alig burkolt, kitalált történetét. Amikor az Esquire kiadja a "La Côte Basque 1965" című fejezetet, a Hattyúk által látogatott azonos nevű étterem után, többen megfogadják, hogy bosszúból tönkreteszik az életét.
#5

valóságshow

Amazon Prime Video

A valóságshow-sztár Tyler Cameron követi álmát, és saját építőipari és lakásfelújító céget alapít. több»

A sorozatban nyomon követhetjük Tyler Cameront, aki úgy dönt, teljesíti régóta dédelgetett álmát - egy lakásfelújító és épitészeti céget alapít, amivel különféle munkákat vállal - és ezzel együtt egy teljesen új világot fedez fel.
#4

akció | dráma | kaland

Netflix

Zack Snyder a Rebel Moon első része után visszatér az általa megálmodott sci-fi univerzumba egy epikus történettel. Kizárólag a Netflixen. több»

A még tavaly megjelent Rebel Moon 1. rész: A tűz gyermeke című film második része, amiben Zack Snyder bejezi űrforradalmárainak történetét. A filmben Kora és a többi túlélő felkészülnek, hogy felvegyék a harcot a Birodalommal és megvédjék új otthonukat. A főbb szerepekben Sofia Boutella, Jena Malone és Djimon Hounsou láthatóak.
#3

80 A szimpatizáns  (2024)

(1) (1)

dráma | thriller | történelmi

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

A vietnami háború vége felé egy, a dél-vietnami hadseregbe beépített kém az Egyesült Államokba utazik, és egy menekült közösségben telepedik le, ahol továbbra is titokban... több»

A sorozat a Kapitánynak nevezett besúgó életén alapul, aki a dél-vietnami hadseregben gyűjtött információkat Észak-Vietnámnak. A vietnami háború vége felé kénytelen tábornokával együtt az Egyesült Államokba menekülni. Miközben egy dél-vietnami menekültekből álló közösségben él, titokban tovább kémkedik a közösség után, és jelentéseket készít a vietkongnak, miközben eredeti lojalitása és új élete között vívódik.
#2

dráma | thriller | történelmi

SkyShowtime

Egy orosz arisztokrata megmenekül a haláltól, és házi őrizetbe kerül, miközben a bolsevik forradalom zajlik a szemei előtt. több»

A sorozatban a nemrég Párizsból Oroszországba visszatért arisztokrata Alekszandr Iljics Rosztov gróf az októberi forradalom után évtizedeket tölt egy tetőtéri szállodai szobába száműzve, miután a bolsevik bíróság házi őrizetre ítélte. A főszerepekben Ewan McGregor és Mary Elizabeth Winstead láthatóak.
#1

62 Priscilla  (2023)

(5) (6)

dráma | életrajzi | zenés

Mozikban | Cinego | Telekom TVGO

Amikor a tinédzser Priscilla Beaulieu (Cailee Spaeny) egy partin találkozik Elvis Presley-vel, a férfi, aki máris egy meteorszerű rock 'n' roll szupersztár, a privát pillanatokban... több»

A Priscilla egy 2023-ban bemutatott amerikai életrajzi drámafilm, amelyet Sofia Coppola írt és rendezett. A film Priscilla Presley és Sandra Harmon 1985-ös Elvis és én című memoárja alapján készült. A történetben megismerhetjük Priscilla (Cailee Spaeny alakítja) életét és Elvis Presley-vel (Jacob Elordi) való bonyolult romantikus kapcsolatát is.