Már a mozikban Matt Reeves filmje, melynek premierje kapcsán 8 érdekességet gyűjtöttünk össze, melyet érdemes tudnod a Batmanről.

Végre a hazia mozikban a világszerte milliók által várt Batman, mely minden bizonnyal nálunk is komoly sikerekre számíthat.

Rendkívül pozitív kritikai fogadtatás kísérte a Batman első vetítéseit, az újságírók nem győzték méltatni Reeves sötét világát és Pattinson Denevéremberét. Kétség sem férhet hozzá, hogy az év egyik egy legnagyobb kasszasikere lesz az új képregény adaptáció, melyről galériás cikkünkben most 8 érdekességet mutatunk be (az érdekességekért lapozd át a galériát).

A film rendezői székét Matt Reeves foglalhatta el (A majmok bolygója: Forradalom, Cloverfield), míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk , mint Colin Farrell, Robert Pattinson, Andy Serkis, John Turturro, Paul Dano, Zoë Kravitz és Jeffrey Wright

79 Batman  (2022)

akció | dráma | krimi | misztikus

Bruce Wayne, "Gotham hercege", a Wayne vállalat örökösének vagyona több milliárdra becsülhető. Az árva fiú történetét mindannyian ismerjük. Bruce képtelen túllépni szülei... több»