Ezen a listán Adam Sandler filmjeit próbáltam meg rangsorolni, a saját véleményem alapján kialakult sorrendben. Remélem nektek is teszik majd.

#10

76 Csontdaráló  (2005)

(21) (13)

krimi | sportfilm | vígjáték

Paul Crewe (Adam Sandler) hajdanán ünnepelt sportoló volt, mára azonban már a feledésbe merült. Paul egy iszogatással eltöltött este után úgy dönt, hogy volán mögé ül.... több»

Érdekes történet, Adam Sandler hozza a tőle elvártat.
#9

49 Jack és Jill  (2011)

(30) (2)

vígjáték

A Sadelstein család boldogan él gyönyörű Los Angeles-i otthonában. A nyugalom és békesség szinte megzavarhatatlan körülöttük. De csak szinte. Évente egyszer, a Hálaadás... több»

Ebben a filmben is igen csak jól helyt állt listánk "főhőse", mivel remekül játszotta a női szerepet is
#8

84 Az 50 első randi  (2004)

(83) (9)

dráma | romantikus | vígjáték

HBO Max | Netflix

Az unatkozó playboy, Henry Roth (Adam Sandler) éli vidám mindennapjait a földi paradicsomban Hawaii-on. Könnyed és kellemes életéhez már csak egy nő hiányzik, és Henry sikeresen... több»

A Barrymore és Sandler páros már nem először kerül a romantikus szál két végére, ami persze nem lehet véletlen mivel nagyon jól kiegészítik egymást. Örök darab ez a film.
#7

74 Apa ég!  (2012)

(19) (4)

vígjáték

Apa csak egy van. Néha még az is sok. Donny Berger (Adam Sandler) sokáig nem is tekintette magát igazi apának. Kamaszkorában viharos kalandba keveredik szexi tanárnőjével (Eva... több»

Ebben a filmben is látszik, hogy A.S ilyen szerepekre született. Hatalmasat alakít, nem telik el úgy perc,hogy ne tudnál nevetni rajta.
#6

77 Távkapcs  (2006)

(46) (28)

dráma | fantasy | romantikus | vígjáték

Michael Newman (Adam Sandler) szert tesz egy olyan távkapcsolóra, mellyel képes a halandó emberek életét irányítani. Azonban a kapcsolat nem egyirányú, a távkapcsoló is elkezdi... több»

Könnyed szórakozás, ami egyben nagyon tanulságos is.
#5

70 Nászok ásza  (1998)

(5) (12)

romantikus | vígjáték | zenés

Robbie Hart (Adam Sandler) haknizásból él, a nyolcvanas évek slágereit énekli esküvőkön és más rendezvényeken. Robbie bármikor képes jó hangulatot teremteni, és életben... több»

Ez a film kicsit más mint amit megszokhattunk A. Sandlertől de mindenkinek csak ajánlani tudom.
#4

73 Férj és férj  (2007)

(11) (7)

romantikus | vígjáték

TV-ben (Humor+, csütörtök 01:33)

Larry (Kevin James) és Chuck (Adam Sandler) jó cimborák, barátságuk annak köszönhető, hogy mindketten tűzoltók. Az egyik tűzeset során Larry megmenti Chuck életét. A férfi... több»

Felhőtlen humor, könnyed kikapcsolódás. Adam Sandler egyszerűen nem tudja meghazudtolni önmagát, ismét egy vicces sztorit tár elénk, Kevin James pedig méltó "párja" ebben.
#3

83 Kellékfeleség  (2011)

(61) (5)

romantikus | vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Danny (Adam Sandler) azért visel jegygyűrűt, hogy távol tartsa magát a bonyolult kapcsolatoktól. Ám egyszer találkozik egy nővel, aki miatt sürgősen be kell szereznie egy... több»

Remek vígjáték.:)Jennifer Aniston és Adam Sandler jó kis párost alkotnak
#2

78 Kavarás  (2014)

(109) (8)

romantikus | vígjáték

Netflix

Jim (Adam Sandler) és Lauren (Drew Barrymore) első randija nem sikerül a legjobban, ezért úgy döntenek, hogy nem is erőltetik a dolgot. A sors viszont úgy hozza, hogy kénytelenek... több»

Jó párost alakít a két főszereplő, jó a sztori, jók a poénok, szép a környezet.
#1

78 Nagyfiúk  (2010)

(59) (6)

vígjáték

Öt középiskolai barát harminc évvel az érettségi után találkozik újra. A találkozó apropója volt kosálabdaedzőjük temetése, azonban ha már együtt a csapat, úgy... több»

Az egyik kedvenc víglátékom, mert nagyon jól fel van építve, tele van poénokkal, és remek színészi alakításokkal. Kedvencem a medencés rész.