TOP10: Egy doku-horror tarol itthon, ez MOST a 10 legnépszerűbb film a magyar nézők körében

Tudjátok, mi érdekel titeket a legjobban? Nem? Dehogynem! De mi is! És szeretjük is megosztani veletek is, mert mindig izgalmas azt elemezgetni, hogy egyik héten vagy a másikon épp mikor mi érdekli a legjobban a hazai nézőket, vagyis titeket. Ahogy már megszokhattátok, ilyenkor mindig megmutatjuk nektek, hogy melyik az a tíz film, amire a legtöbben kíváncsiak voltatok itt, a Mafabon. Íme.

#10

akció | kaland | thriller

SkyShowtime

Hat világszerte népszerű epizód után újabb akció kémfilmmel bővül a több milliárd dolláros Mission Impossible franchise a főszerepben az Ethan Huntot alakító Tom Cruise-zal... több»

Ethan Hunt és az IMF csapata az eddigi legveszélyesebb küldetésükbe vágnak bele: meg kell találniuk egy félelmetes, az egész emberiséget fenyegető új fegyvert, mielőtt rossz kezekbe kerülne. Miközben a jövő irányítása és a világ sorsa a tét, és Ethant a múltja sötét erői kezdik el körülvenni, beindul a halálos hajsza a Föld körül. Egy rejtélyes, korlátlan hatalommal bíró ellenséggel szembesülve Ethan arra kényszerül, hogy belássa, semmi lehet fontosabb ennél a küldetésnél – még azok élete sem, akik számára a legtöbbet jelentenek…
#9

68 Mindent szabad  (2023)

(11)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Egy váratlan előléptetés egy keményvonalas fedezeti alapnál a szakadék szélére sodorja egy fiatal pár kapcsolatát... több»

Amikor egy vérengző pénzügyi cégnél egy áhított előléptetésre kerül sor, a szerelmesek, Emily és Luke közötti, egykor támogató kapcsolat kezd valami sokkal baljósabbá savanyodni. Ahogy a hatalmi dinamika visszavonhatatlanul megváltozik a kapcsolatukban, a párnak szembe kell néznie a siker valódi árával és az ambíció idegesítő korlátaival.
#8

85 A Wall Street farkasa  (2013)

(223) (44)

dráma | életrajzi | krimi | szatíra

Cinego | Netflix

Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) becsületes brókerként kezdte karrierjét, mégsem ennek köszönheti, hogy a nyolcvanas évek végére az egyik legnagyobb amerikai brókercég... több»

Jordan Belfort becsületes brókerként kezdte karrierjét, mégsem ennek köszönheti, hogy a nyolcvanas évek végére az egyik legnagyobb amerikai brókercég tulajdonosa lett, és huszunhat évesen már heti 1 millió dollárt keresett. Még több pénz, még több hatalom, nők és kábítószerek; ezek hajtották Belfortot. Mit sem törődve a nyomában loholó FBI ügynökökkel, a bróker teljesen elmerült a korrupcióban.
#7

77 Magyarázat mindenre  (2023)

(5) (1)

dráma

Mozikban

A Magyarázat mindenre valósághű képet ad egy szétszakított nemzetről, egy 18 éves fiú botrányos érettségi vizsgáján keresztül ragadva meg egy megosztott ország lényegét. több»

John Kramer visszatér a Fűrész-sorozat eddigi legizgalmasabb, legújabb részében. Kirakós ezúttal egy mélyen személyes és eddig nem ismertetett játékot mutat be. A film az első és a második epizód között játszódik, és Johnt követi, aki gyógyírt keresve Mexikóba utazik. Célja, hogy alávesse magát egy kísérleti és veszélyes orvosi eljárásnak, amely csodaszerű gyógymódot ígér. Hamarosan kiderül azonban, hogy az egész terv egy csalás, amely a kiszolgáltottakat veszi célba. Ez a találkozás pedig egy új „küldetés” felé tereli Johnt. Az élménytől hajtva a hírhedt sorozatgyilkos újra felbukkan, hogy rendezze adósságát a csalókkal, és a rá jellemző, zsigeri megközelítést alkalmazza ravasz, ötletes és leleményes csapdák sorozatán keresztül.
#6

68 Fűrész X.  (2023)

(17) (13)

dráma | horror | krimi | misztikus | thriller

John Kramer visszatér a Fűrész-sorozat eddigi legizgalmasabb, legújabb részében. Kirakós ezúttal egy mélyen személyes és eddig nem ismertetett játékot mutat be. A film az első... több»

John Kramer visszatért. A FŰRÉSZ franchise eddigi legfelkavaróbb részében Kirakós legszemélyesebb, eddig még nem ismert játéka zajlik le. Az első és a második rész történései között játszódó filmben a rákos John végső elkeseredésében Mexikóba utazik, hogy alávesse magát egy kockázatos és kísérleti jellegű orvosi beavatkozásnak, amitől csodával felérő gyógyulást remél. Rövidesen kiderül azonban, hogy a teljes műtét pusztán átverés, amivel a legsebezhetőbb embereket fosztják ki. Johnnak ez az élmény új célt ad, így a hírhedt sorozatgyilkos visszatér munkájához, hogy megfizessen a szélhámosoknak a rá jellemző, szó szerint zsigerig hatoló módon, fondorlatos, eszement és találékony csapdák sokaságával.
#5

horror

SkyShowtime (2024.05.17.) | Telekom TVGO

Ez év őszén lesz 50 éve, hogy bemutatták a filmtörténet egyik legijesztőbb horrorfilmjét, amely világszerte sokkolta a közönséget. Idén októberben egy új rész történet... több»

Mióta 12 évvel ezelőtt egy haiti földrengésben meghalt a terhes felesége, Victor Fielding egyedül neveli a lányát, Angelát . Ám amikor Angela és barátnője, Katherine eltűnnek az erdőben és csak három nap múlva kerülnek elő, úgy, hogy semmi emlékük sincs arról, mi történt velük, ez olyan események láncolatát indítja be, amelyek arra kényszerítik Victort, hogy szembesüljön a gonosszal, és rémületében és kétségbeesésében megkeresi az egyetlen élő embert, aki tanúja volt ilyesminek korábban: Chris MacNeilt.
#4

56 Csapatépítés  (2023)

(12)

horror | thriller | vígjáték

Netflix

Az önkormányzati alkalmazottak csapatépítő konferenciája rémálommá válik, amikor korrupciós vádak kezdenek keringeni, és a munkakörnyezetet sújtják. Ezzel egy időben egy... több»

Az önkormányzati alkalmazottak csapatépítő konferenciája rémálommá válik, amikor korrupciós vádak kezdenek keringeni, és a munkakörnyezetet sújtják. Ezzel egy időben egy titokzatos alak gyilkolni kezdi a résztvevőket.
#3

72 Megfojtott virágok  (2023)

(31) (5)

dráma | krimi | misztikus | thriller | történelmi | western

Apple TV+

Az USA az 1920-as években. Oklahoma államban, az Osage Nemzet területén rengeteg olajat találtak, ami az ott élő indiánokat nagyon gazdaggá tette. De a fehér telepesek is a fekete... több»

Az USA az 1920-as években. Oklahoma államban, az Osage Nemzet területén rengeteg olajat találtak, ami az ott élő indiánokat nagyon gazdaggá tette. De a fehér telepesek is a fekete aranyra pályáznak, mindenekelőtt a befolyásos farmer, William Hale és az unokaöccse, Ernest Burkhart, aki az osage Mollie felesége. A törzs tagjai között egyre több haláleset történik, amelyek a jelek szerint az olajfúrási jogokkal függnek össze. Egy teljesen új rendőri egység, az FBI nagyszabású nyomozást indít. Tom White, az egykori Texas Ranger és a törvény régi vágású embere vezeti a nyomozást, és a korrupció és a gyilkosságok darázsfészkébe nyúl.
#2

72 Hidegvér  (2023)

(20) (1)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Nichols, a kemény New England-i nyomozó rendíthetetlenül dolgozik egy olyan ügyön, amelyben semmi sem az, aminek látszik, és amely elkezdi lerombolni saját életének illúzióit. több»

Nichols, a kemény New England-i nyomozó rendíthetetlenül dolgozik egy olyan ügyön, amelyben semmi sem az, aminek látszik, és amely elkezdi lerombolni saját életének illúzióit.
#1

dokumentum | horror | krimi

Netflix

Ez a sötét dokumentumfilm újrajátszások és házi videók segítségével vizsgálja egy fiatal fiú látszólagos megszállását és az azt követő brutális gyilkosságot. több»

Gyakran "A Sátán kényszerített rá" ügyként emlegetik a 19 éves Arne Cheyenne Johnson tárgyalását, ami gyorsan legendák és a kíváncsiság tárgyává vált, miután 1981-ben országos hírverést kapott. Johnson azt állította, hogy démoni erők hatása alatt gyilkolta meg 40 éves háziúrát, Alan Bonót. A kegyetlen gyilkosság Connecticutban történt, és olyan öntudatos démonológusokat és paranormális kutatókat vonzott, mint Ed és Lorraine Warrenet, akik korábban a hírhedt Amityville-i kísértetjárás feltárásáért kaptak kitüntetett figyelmet.