TOP5 Magyarország: Ezek a legnépszerűbb filmek az év utolsó hetén (mozi + streaming)

Bár a világ egyre inkább a streaming platformok felé fordul, mindez nem jelenti azt, hogy ne érkeznének továbbra is olyan szuperprodukciók, amelyek tömegeket vonzanak a nagyvásznak elé.  Bár alábbi listánkat csakugyan a streamingen megjelent produkciók uralják, akad itt valami, amelyet kétségtelenül sokan vártak már hosszú évek óta. Akár az akciódús kalandok, akár a szívmelengető drámák rajongója vagy, ezen a listán mindennek akad olyan látnivaló, amelyet érdemes bepótolni még az év vége előtt. Dőlj hátra, ragadj egy kis popcornt, és készülj fel az év utolsó hetének legnézettebb filmjeinek felfedezésére.

1. Avatar: A víz útja

Nem ez az első alkalom, hogy James Cameron rendezése szerepel ebben az összeállításunkban. A film továbbra is messzemenően vezeti a listánkat, hiszen annak közel 49895 alkalommal keresték fel a Mafabos adatlapját. Noha az Avatar folytatása az elmúlt hetekben kapott hideget és meleget is a kritikusoktól és persze a nézőktől, mindez nem szabot gátat annak, hogy a produkció töretlenül meneteljen az újabb nézettségi és bevételi rekordok felé.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Közel 13 évvel az Avatar első részének bemutatása után James Cameron elkészítette a folytatást, amely Pandora rejtett vízi világába kalauzolja a nézőt. Jake és Neytiri... több»

2. Isten útjai kifürkészhetetlenek

Oriol Paulo thrillere bőven tartogat meglepetést a nézőknek. A Netflixen debütált spanyol produkció nagyon hamar az egyik legnépszerűbb tartalommá lépett elő a streamingszolgáltatónál. Nem véletlen, hogy a hazai nézők is egyből rákattantak, így azt nálunk is 36747-en keresték fel.

misztikus

A történet egy pszichiátriai osztályra bejelentkező nőt követ nyomon, aki egy gyilkossági ügyben nyomoz.

3. Tőrbe ejtve - Az üveghagyma

A 2019-ben megjelent Tőrbe ejtve gyakorlatilag berobbant a köztudatba. Rian Johnson a klasszikus krimik világát idézte meg a produkcióval, amelynek főszerepében ráadásul nem más, mint Daniel Craig látható. Nem is volt kérdés, hogy elkészül a folytatás, amelynek cselekménye ugyan nem kapcsolódik az első részhez, a Craig által alakított Benoit Blanc visszatér, mellette pedig számos szupersztár kapott főszerepet. Az izgalom garantált, Az üveghagyma adatlapját pedig 28841-en keresték fel, kétségtelen, hogy egy ilyen krimi tökéletes az ünnepi közös filmezéshez.

dráma | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Benoit Blanc ismét egy kibogozhatatlan rejtély előtt találja magát, de nincs olyan ügy, amelyre a világ legjobb nyomozója ne tudna fényt deríteni. A 2019-ben megjelent nagysikerű... több»

4. 7 nő és egy rejtély

Alessandro Genovesi filmje egy másik izgalmas krimi, amely nem egy szokványos történetet kapott. Akinek bejött a már említett Tőrbe ejtve folytatása, az garantáltan jól szórakozik majd a 7 nő és egy rejtély történetén is. A film adatlapját a 21983 alkalommal keresték fel portálunkon.

krimi | vígjáték

7 nő egy rejtélyes gyilkossággal szemben találja magát. Ki az elkövető, és mi volt az indíték? több»

5. Noel naplója

Ha valaki egy igagán kellemes, humoros és persze romantikus kikapcsolódásra vágyik, annak nem érdemes tovább keresnie. A Noel naplója hozza mindazt, amit ettől a műfajtól okkal várnak el a nézők. A film adatlapja 8778 megtekintést kapott, az év ennek a szakában pedig egyi igazán megható történetről beszélhetünk. Aki tehát még szeretnék egy kicsit tovább nyújtani az ünnepi hangulatot, annak remek választás. 

dráma | romantikus | vígjáték

Egy férfi karácsonykor hazatér, hogy rendezze elhidegült édesanyja hagyatékát. Ott egy naplóra bukkan, amely a múltjának titkait rejtheti, és egy gyönyörű fiatal nőre, aki... több»