Újdonságok a Netflixen: 8 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (november 14-20)

A következő héten is premierözön vár minket a Netflix jóvoltából. Közismert sorozatok új évadai, történelmi drámák, dokumentumfilmek, thrillerek, fantasy, vígjátékok - valószínűleg mindannyian találunk valamit, ami az ízlésünknek megfelelő. A következő listában összegyűjtöttük azokat a produkciókat, amelyek a leginkább felkeltették a filmszeretők figyelmét. Minden premierfilm és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz természetesen Netflix-előfizetés szükséges.

#8

dráma | krimi | thriller

Netflix

Egy diák halála megrázza az iskolát. Érkezik egy új növendék, aki problémás múlttal rendelkezik. Az új évad elsősorban az osztálykülönbségek, a nemek és a faji... több»

A sorozat egy Las Encinas nevű, tekintélyes madridi iskola fiktív történetét meséli el, ahol pénz, gyilkosság és káosz irányítja a diákok életét. Az Elite 5. évadának sokkoló befejezése után a rajongók már kétségbeesetten várják a tinidráma folytatását. A Netflix azt is bejelentette, hogy öt új szereplő csatlakozik az Elit 6. évadához, köztük a sorozat első transznemű színésze.
#7

krimi | vígjáték

Netflix

Öt szerencsétlenül járt idegennek össze kell fognia, hogy visszalopják a milliókat érő nyertes lottószelvényeket egy gonosz maffiafőnöktől. több»

Thaiföldről érkező vígjáték, amiben egy szedett-vedett csapatnak össze kell fognia és szembenézniük életük eddigi legnagyobb kihívásával: visszaszerezni a nyerő lottószelvényeket egy maffiózótól.
#6

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Egy osztálytársuk halála a főszereplőink életét egy hazugságokkal, pánikrohamokkal és elég szaftos titkokkal teli nyúlüregbe küldte. Miután magukra vállalták, hogy... több»

Folytatódik a Netflix sorozata, ami a Nulladik óra és a thriller/krimi műfaját egybegyúrva egy egészen egyedi kis produkciót eredményezett. A második évadban újra találkozhatunk az iskolás tinikkel, akik egy gyilkosság miatt a közösség kitaszítottjaivá váltak, valamint az újabb titkokkal, hazugságokkal is szembe kell nézniük.
#5

dokumentum

Netflix

Kövesse Hillt és terapeutáját, amint őszinte beszélgetéseket folytatnak a mentális egészségről és a film promóciójával kapcsolatos, fokozatosan súlyosbodó szorongásos... több»

Rendező: Jonah Hill
Szereplők: Jonah Hill, Phil Stutz
Phil Stutz egy több, mint 40 éve praktizáló terapeuta, aki sok embernek segített már helyrehozni mentális egészségét. Egyik betege történetesen Jonah Hill, aki úgy döntött, egy dokumentumfilm keretében szeretné orvosa elméleteit és módszereit megismertetni a közönséggel.
#4

62 Álomország  (2022)

(10) (1)

családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Netflix

Egy fiatal lány felfedez egy titkos térképet Slumberland álomvilágához, és egy különc törvényen kívüli segítségével átutazik az álmokon és elmenekül a rémálmok elől,... több»

Jason Momoa egy újabb Netflix filmben tér vissza, ezúttal pedig cilinderrel a fején, fantasy környezetben. A filmben egy fiatal lányt ismerhetünk meg, aki egy titokzatos térkép és egy törvényen kívüli alak segítségével nekivág egy varázslatos világnak, hogy újra találkozzon apjával.
#3

dráma | krimi | vígjáték

Netflix

Az utolsó évadban a tét egyre magasabb és a titkokat egyre nehezebb megtartani. több»

Véget ért a legjobb barátnők, Jen Harding és Judy Hale útja, akik az elmúlt évadokban együtt járták meg a poklot. A hivatalos szinopszis szerint a két nő egy újabb cserbenhagyásos gázolást követően megdöbbentő híreket kap, és készen állnak mindent feladni barátságuk érdekében.
#2

72 1899  (2022)

(12)

dráma | horror | történelmi

Netflix

Európai bevándorlók egy csoportja gőzhajón hagyja el Londont, hogy New Yorkban kezdjen új életet. Amikor a nyílt tengeren sodródva egy másik hajóval találkoznak, az útjuk... több»

A Sötétség című német sikersorozat alkotói visszatérnek a következő nagy dobásukkal. Az 1899 egy ambiciózus, úttörő technológiákat használó sorozat, amely ugyanolyan lebilincselőnek tűnik, mint az elődje. A történet szerint egy új kontinensre tartó bevándorlóhajó utasai szörnyű titkokat fedeznek fel, amikor egy második hajót találnak a nyílt tengeren sodródva. Az új sorozat szereplői Ben Ashenden, Aneurin Barnard, Emily Beecham, Anton Lesser és Alexandre Willaume.
#1

71 A csoda  (2022)

(9)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Történet két idegenről, akik átformálják egymás életét. Pszichológiai thriller, és egy, a gonosszal szembeszálló szerelem története. több»

Florence Pugh, Tom Burke és Kíla Lord Cassidy a főszereplői Sebastián Lelio rendező új filmjének. Az 1800-as évek közepén, az ír középföldön játszódó történetben egy ápolónőt ismerhetünk meg, akit behívnak egy lányhoz, aki már egy ideje nem eszik, de mégis él és virul. A film Emma Donoghue elismert regényéből készült.