Végre Ewan McGregor is megszólalt az Obi-Wan film kapcsán

Obi-Wan Kenobi, akarom mondani Ewan McGregor nemrég egy tévéműsorban járt új családi filmjének, a Barátom, Róbert Gida népszerűsítése kapcsán. A Disney legújabb animációs-élőszereplős filmje a Micimackó keletkezéstörténetét mutatja be – ám a műsorvezető természetesen nem csak erre volt kíváncsi, ha már mikrofonvégre kaphatta a sztárt.

Elhangzott ugyanis ismét a kérdés, hogy ha kapna egy telefont, akkor a színész igent mondana-e ismét Obi-Wan szerepére, ha a Lucasfilm végre elszánná magát egy spin-offra, ami csak a jedimesterről szól. A színész már számtalanszor megkapta ezt a kérdést, és egyrészt készült rá, másrészt pontosan tudja, hogy mit mondhat és mit nem. Válaszából kiderült, hogy imádná, ha létrejönne egy ilyen produkció, és ő alakítaná benne Obi-Want, ám tudomása szerint ez egyelőre nincs tervben sem a Lucasfilm, sem a Disney részéről.

A legutolsó Star Wars-film, a Solo: Egy Star Wars-történet hatalmas bukása után ugyanis gyorsan átgondolták az esetleges spin-offokat, és hiába pletykáltak arról, hogy a színfalak mögött azért készül egy s más, például az Obi-Wan-film, a bukta után ezeket gyorsan leállították.

 A Star Wars: Skywalker kora jelenleg épp készül J.J. Abrams vezényletével, de ezen kívül nincs más konkrét Star Wars-film az ütemtervben – és elképzelhető, hogy a stúdiónak előbb rendeznie kell a sorait, átgondolni az elmúlt éveket és utána kitalálni, hogy milyen irányba szeretnék tovább tágítani a Star Wars univerzumát. De azt már tudjuk, hogy ha Obi-Wan irányában, akkor McGregor benne van – illetve ne felejtsük el, hogy a Disney elvileg jövőre izzítja be saját streaming-szolgáltatását, ami a tervek szerint minőségi tartalom-orientált lesz. Tehát még az is megeshet, hogy valami olyan meglepetéssel készülnek, amiről még senki sem tud.

Nézd meg az interjút itt: