Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#21121

NA The Curfew  (2019)

dráma | thriller

A The Curfew (magyarul kikapcsolás) angol televíziós sorozat a Sky One csatorna megrendelésére készült. A történet szerint a közeljövőben a Földet egy ismeretlen eredetű,... több»

A szelfi szabályai
#21122

játékfilm

A rövidfilm egy fiatal lány napjának bemutatásán keresztül boncolgatja a külsőségek és a közösségi média által megalkotott látszat hatását pszichés jólétünkre, valamint az... több»

Nem túl eredeti ábrázolása a mobilos és közösségi oldalas életmódnak. Kb. általános iskolások szintjén, teljesen lineáris módon mutatja meg, mennyire másnak akarunk látszani, mint ami a valóság.
#21123

dokumentum

Sas József Jászai Mari-díjas humorista életpályájáról készült dokumentumfilm. több»

Szereplők: Sas József

Vad Magyarország
#21124

dokumentum

A Vad Magyarország évtizedek óta az első nagyszabású egész estés természetfilm Magyarországról. A film történetének központjában egy réti sas család áll. Láthatjuk ahogy... több»

Rendező: Török Zoltán

Tuberkulózis: A Fehér Halál
#21125

dokumentum

A film nyomonköveti a tuberkulózis történeti fejlődését, bemutatja az általa okozott pusztítást, és orvoslását is. több»

#21126

dráma | thriller | vígjáték

Beatle egy magányos lány, aki elutasítja, hogy a társadalom szabályai szerint éljen. Mindössze pszichológusával és egy sztriptíztáncos örömlánnyal ápol kapcsolatot. Azonban élete... több»

Nailed
#21127

NA Nailed  (2015)

romantikus | vígjáték

Alice Eckle (Jessica Biel) egy átlagos, kissé naiv kisvárosi pincérnő. Egy nap az élete fenekestül felfordul, miután egy szerencsétlen incidenst követően egy szög marad a fejében,... több»

Kormorán koncert
#21128

dokumentum

A 42 éves Kormorán a folk-rock hazai stílusteremtő zenekara, hangzását a gitáralapú rock és a népi, illetve klasszikus hangszerek határozzák meg. A jelenlegi felállásban kilenc éve... több»

Byrd and the Bees
#21129

romantikus | vígjáték

Egy rögtönzött skóciai utazás során a küszködő író, Rebecca Byrd egy különleges, romantikus történet közepébe csöppen. több»

D-nap: Véráldozat a szabadságért
#21130

dokumentum

A filmben szemtanúk és túlélők emlékeznek vissza az 1944-es Overlord hadműveletre _ egy legendás és kulcsfontosságú offenzívára, mely a szövetségesek normadiai partraszállásával... több»

#21131

NA Mercury  (2018)

akció | dráma | romantikus | thriller

Öt barát megpróbál eltussolni egy balestet, amely egy ember halálát okozta. Ám a dolgok rosszra fordulnak, amikor a férfi nem marad a sírban, ahová temették... több»

Sporthírek
#21132

NA Sporthírek  (2019)

TV-ben (Eurosport 1, csütörtök 01:33)

Sporthírek. több»

#21133

NA Supermodel  (2016)

dráma

Egy fiatal, Brooklynban felnőtt afroamerikai lány egyik napról a másikra a szegénynegyed utcáiról a fényűző kifutók reflektorainak csillogásában találja magát. Idővel azonban... több»

Szereplők: Wolfgang Joop

Killing Frank
#21134

horror | thriller

Miután a gyűlölt üzletember, Frank Reynolds balesetet szenved, és vegetatív állapotba kerül, családja és legfontosabb alkalmazottai összegyűlnek a férfi angliai házában, hogy... több»

MüpArt Classic - Elina Garanča áriaestje
#21135

zenés

A világhírű lett származású mezzoszoprán idén adott önálló áriaestet a Budapesti Tavaszi Fesztiválon. Az esten francia és orosz operarészletek hangzottak el, a második részben... több»

Rendező: Gémes Katalin

#21136

dráma | rövidfilm

Egy férfi megpróbál megbékélni múltbeli cselekedeteivel. több»

Izraelből szeretettel...
#21137

dokumentum

Magyar Napokat rendeztek az izraeli fővárosban, Tel-Aviv pezsgő életű kikötőjében. Az izraeli magyar kulturális évad eseményei közé illesztett, háromnapos program a magyar... több»

Úszó otthonom
#21138

dokumentum

Úszó otthonom című sorozat olyan családok kalandjait követi nyomon, akik tökéletes vízparti otthonról álmodnak - olyan, lenyűgöző házakról, amelyek a vízen úsznak. A sorozat... több»

Late Night Gaming Extra
#21139

A számítógépes játékok térhódítása mostanra egyértelmű, világszerte nézők milliói követik nap mint nap online felületeken a játékokkal kapcsolatos adásokat. Legyen szó akár... több»

Mozart: Varázsfuvola
#21140

zenés

A „német opera” alcímmel ellátott mű ősbemutatója 1791. szeptember 30-án, Bécsben zajlott az opera szövegírója, E. Schikaneder színházában, a Freihaustheaterben. Schikaneder maga... több»