Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
A Planet Called Eden
#21781

akció | sci-fi

A film története szerint a 22. században egy távoli csillagrendszerben tevékenykedő űrexpedíció részvevői váratlanul egy mesterséges bolygóra bukkannak, amely vélhetőleg valamilyen... több»

#21782

vígjáték

"Itt mindenki új popsit, új melleket akar. Ön mit utál magában annyira? Vagy esetleg a férje?" A 66 éves nő, Dorottya vagy inkább Mimi ajándékot kap a férjétől, egy plasztikai... több»

Az építkező ember - A Kampis-jelenség
#21783

életrajzi

A filmből nemcsak a kaposvári városrekonstrukció és a Kós Károly Egyesülés létrehozóját, hanem a Rudolf Steiner nevéhez köthető antropozófia jeles képviselőjét is... több»

Life is Sweet
#21784

dráma | musical

Sonia abuzív kapcsolatban reked Maxszal, de megpróbál kitörni ebből az állapotból.

#21785

NA Hoax  (2017)

dráma | rövidfilm

Egy környezetvédelmi aktivista egy tervezett bánya ellen tiltakozik, de ez nem várt következményekkel jár.

#21786

NA Champion  (2017)

dráma | rövidfilm

A film arra tanítja meg a nézőt, hogy ha képes bízni, akkor tud repülni.

Rendező: David Safarian

Így készült: Kincsem
#21787

dokumentum

A Kincsem forgatásának számos exkluzív kulisszatitka, érdekessége. több»

Bronzkori rejtélyek
#21788

dokumentum

Szemétgödörbe talált sóskúti nő, balatonakali főnök. A társadalmi ranglétra két ellentétes végén elhelyezkedő bronzkori ember? Kik lehettek ők? Milyen életet élhettek? Miben... több»

Tűzhányók az űrben
#21789

dokumentum

A vulkánok régóta formálják a Földet. Ám ami kevésbé ismert tény, az az, hogy más bolygókon és holdakon is vannak vulkánok, melyek még rendkívülibbek, mint a saját bolygónkon... több»

A törpe víziló küldetés
#21790

dokumentum

A törpe víziló a természet egyik utolsó nagy titka. Magányos, titokzatos és rendkívül nehéz megtalálni, a tudósok szinte semmit sem tudnak erről a veszélyeztetett állatról a... több»

Rendező: Hayley Smith

Szereplők: Wei-Yeen Yap

Spray Paint Beijing
#21791

akció | dokumentum

A kínai fővárosban tevékenykedő graffiti művészekről szóló dokumentumfilm. több»

Rendező: Lance Crayon

Szereplők: Qiu Qiu Li, Laoshi Liu, Zhang Dali

#21792

dokumentum

A magyar dokumentumfilm a hazánkban végzett dinoszaurusz-kutatások és expedíciók anyagát, menetét és fontosságát ecseteli. A Bakonyban talált, ritkaságszámba menő kövületek és... több»

#21793

NA The Sparrow  (2017)

thriller

Helms -nek az  feladata, hogy kézre kerítse a hírhedt bérgyilkost Capshaw-t. Miközben New Yorkban igyekszik nyomára bukkanni a bűnözőnek, felfigyel egy fiatal hölgyre, aki nem más,... több»

Rekindle
#21794

NA Rekindle  (2019)

akció | fantasy | sci-fi | vígjáték

A film története szerint egy fiatal lány azt tervezi, hogy véghezviszi a világegyetem legnagyobb lopását. több»

Rendező: Callum Stamp

The Portrait's Secret
#21795

dráma | politikai

Ez a több különböző szintjén igaz történet a homoszexuálisok emberi jogaival kapcsolatos problémákat hivatott bemutatni. A narratíva igyekszik kitértni a vérfertőzés, a... több»

#21796

dráma | thriller

Izagalom, gyilkosság és rejtély három felvonásban. A cselekmény valahogyan mindig a hatos szám és a T betű köré szövődik. A film története szerint két férfi összeismerkedik, és... több»

#21797

vígjáték

Kevin átesik élete nagy szerelmi csalódásán, de barátai, Braddel az élükön, akciót szerveznek, hogy felvidítsák a srácok. Megkezdődik az egész éjszakán át tartó bulizás, mely... több»

Scarpa
#21798

NA Scarpa  (2015)

dráma | krimi

Egy életrajzi film az Őrült Kalaposról, a hírhedt Colombo család emberéről, Gregory Scarpáról, aki egyszersmind az FBI informátora is volt. A férfi 1991-ben legalább három ember... több»

Rendező: Brad Furman

Szereplők: Sylvester Stallone

Bear Grylls - A túlélés törvényei (indiai különkiadás)
#21799

dokumentum

Bear Grylls az indiai dzsungelbe látogat Modi miniszterelnökkel. Megtudja, hogyan óvják India hatalmas természeti erőforrásait, és megoszt velünk néhány túlélési tippet.     több»

#21800

zenés

Pavarotti szülővárosában, Modenában minden évben tartottak egy jótékonysági koncertet, ahol a kiváló tenor mellett olyan, a zenei világ különböző területeiről érkező énekesek... több»