Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Plasticine Family
#21761

dokumentum

Egy temetés, két esküvő és a világrészek közötti végtelen utazgatás.

Rendező: Moriya Benavot

Life Is Love
#21762

dokumentum

Egy provokatív film, amely egy csapat inspiráló nőről szól.

#21763

rövidfilm

Jack nagyanyja halálát követően visszatér egy paraguayi kis faluba. több»

Rendező: Chloé Bourgès

#21764

NA Gymnasia  (2019)

horror | rövidfilm

Vérfagyasztó amerikai horror-rövidfilm. több»

Indián
#21765

NA Indián  (2013)

játékfilm | vígjáték

Lantos Tamás (Gémes Antos) egy kiégett, egyslágeres ex-popsztár, akinek egy késő őszi napon elege lesz a nagyvárosi bénázásból és úgy dönt, nyom egy nagy "reset", és újrakezdi az... több»

Van Más Kép-ünk
#21766

dokumentum

Válogatás a Van Más Kép Kísérleti Film- és Videoklip Fesztivál kisfilmjeiből. 2012-ben Szegeden ötödik alkalommal megrendezett Van Más Kép Kísérleti Film- és Videoklip-fesztiválra... több»

Szereplők: Csabai Ferenc

Babonáink eredete
#21767

Egy dokumentumfilm a babonák rejtelmeiről a világ különböző részein: honnan erednek és vajon mit árulnak el rólunk? Legyen szó a kimondott szó lekopogásáról, a szülinapi... több»

#21768

dokumentum

A film a Krisan menekülttáborban, Ghána legnagyobb  menekülttáborában élő emberek sorsát és történetei mutatja be. A táborba közel 15 különböző országból érkeznek férfiak,... több»

Rövid utazás Kunkovács Lászlóval
#21769

dokumentum

Az elhivatott néprajzos és fotóművész munkáiban egy immár eltűnt világ és kultúra helyszíneit, alakjait, tárgyi dokumentumait örökítette meg. több»

Rendező: Bicskei Zoltán

Bolygónk jövője – A klímavédelem hatásai
#21770

dokumentum

A világ legnagyobb gondja a klímaváltozás és a globális felmelegedés. Hogyan menthetjük meg a Bolygónkat? Ez itt a kérdés. Napjainkban a környezetvédelem egyik központi kérdése az... több»

#21771

NA Fatuma  (2018)

dráma

Netflix

Egy hagyományőrző vidéki nő története, aki az életét kockáztatta mindenféle jutalom vagy köszönet nélkül, hogy gondozza a férje földjeit, és törődjön a családdal. Rossz... több»

Jharia, une vie en enfer
#21772

dokumentum

A dokumentumfilm egy észak-indiai bányaváros lakóinak küzdelmes mindennapjait mutatja be, akiknek a folyamatos környezetszennyezéssel is szembe kell nézniük. több»

#21773

dráma | rövidfilm

A kisfilmben egy anya elmond egy titkot a lányának. több»

Uncertainty
#21774

NA Uncertainty  (2017)

dokumentum | életrajzi | történelmi

Walter Tuchowski 1929. február 20-án született. Évekkel később mindent megtett azért, hogy családjával Lengyelországból az Egyesült Államokba juthasson. Végül Crystal Falls-ban... több»

Rendező: Rebecca Lunn

Szereplők: Walter Tuchowski

#21775

dokumentum

A dokumentumfilm arra a kérdésre keresi a választ, hogy milyen tünetei vannak a kiégésnek, és hogy milyen következményekkel járhat.

#21776

akció | kaland

A történet Nublar szigetén játszódik 2005-ben. A sziget 120 mérfőldre található Costa Rica partjaitól és 87 mérföldre Sorna szigetétől. Néhány paleontológusnak nyoma veszett a... több»

Cowboy Ninja Viking
#21777

akció | kaland | vígjáték

Egy többszörös személyiségzavarban küzdő férfit egy titkos kormányzati program keretein belül szuperkatonává képeznek, melynek következtében a cowboyok, a ninják és a vikingek... több»

Death at the Christmas Tree Party
#21778

krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Egy karácsonyi luxus party váratlanul rémálommá változik, mikor az egyik vendéget meggyilkolják...

Entre le jour et la nuit
#21779

dráma

Alexandre, egy meghasonlott író, aki elvesztette az inspirációját. Mexikó szívében, egy lerobbant környezetben él. Egy nap Laure, a fiatal színésznő érkezik a városba, aki Alexandre... több»

#21780

thriller

A film története szerint két öregdiák visszatér egykori iskolájába, hogy megállítsanak egy csapatnyi őrült diákot, akik sorra ölik társaikat. több»

Rendező: Montgomery Markland

Szereplők: Rachel Noll James