Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
The Tide is turning
#29361

kaland | misztikus | rövidfilm

Egy igen fiatal lány elsétál a családjától, és meztelenül fürdik a folyóban. több»

Méhek nyomában
#29362

dokumentum

Az elmúlt években világszerte megcsappant a méhállomány. A probléma emberi eredetű, elsősorban a helytelen vegyszerhasználat okozza. Egyes méhfajok nehezen tudnának életben maradni az... több»

Rendező: Jurkovics Milán

#29363

akció

Egy kertészként dolgozó bevándorló csupán nyugodt életet szeretett volna élni, ám most minden képességére szüksége lesz, hogy megmentse családját néhány betolakodótól.

Három fénykép - Töredékek egy emigráns életéből
#29364

dokumentum

Böröcz István sorsa nem csak az '56-os események krónikája, hanem a forradalom következményeinek, a sok százezer magyar lélekben végbement drámának egyik példája is: egy magyar... több»

Oroszlánok a zsiráfok ellen
#29365

dokumentum

Tanzániát az elmúlt években egyre szélsőségesebb aszályok sújtják, a legelőket hosszú hónapokra kiégetve és felperzselve. Az eredmény: vészesen lecsökkent a növényevők száma,... több»

Feltalálók a horogkereszt alatt
#29366

dokumentum

A nemzetszocialista időkben tehetséges feltalálók és úttörők követték egymást, akik kihasználták a nácik által kínált lehetőségeket, de ugyanilyen gyakran őket is kihasználták. több»

Érintetlen Dél-Amerika
#29367

dokumentum

Dél-Amerika a végletek földje. Az Andok teljes hosszában végigfut rajta, s a vonulat két előterében sok helyen gyökeresen eltérő az éghajlat. Van, ahol az egyik oldalon évente 5-6... több»

#29368

játékfilm

A film egy kisfiú addigi életének legfontosabb óráit mutatja be, néhány évvel a háború után. Családja más, mint a többi, valamiféle keserves csend lengi körül mindennapjaikat. Nem... több»

Rendező: Borbás Dávid

#29369

NA Kurt  (2022)

életrajzi

A film egy dán vállalkozó, Kurt Thorsen életútját mutatja be.

#29370

NA The Lost  (2020)

dráma

Történet a szerelemről, veszteségről és az elektromosságról. több»

#29371

NA Abysmal  (2019)

horror

A film története szerint valamilyen természetes gáz szivárog a mélyből az erdőbe, ahol vérengző szörnyekké változtatja a vadakat. Egy természetvédő és tini barátja éppen a... több»

Stingray
#29372

NA Stingray  (2018)

dráma | krimi | misztikus | thriller

A film története szerint egy fiatal férfi egy bűnszervezet tagjává válik. Az egyik akció során véletlenül megöli az egyik befolyásos maffiózó fivérét. Ezt követően két napot... több»

#29373

akció | krimi

A film története szerint egy bepített zsaru komoly feladatot kap, le kell lepleznie Hong Kong legnagyobb bűnszervezetét... több»

Szereplők: Donnie Yen

#29374

családi | kaland

Egy heves nyári vihar elől menekülve érkezik a cirkuszi társulat Kaltenbachba. Aribant ellenálhatlanul vonzza a lovak világa, így amikor megtudja, hogy a társulat egyik lova, Ostwind... több»

#29375

dráma | thriller

Izagalom, gyilkosság és rejtély három felvonásban. A cselekmény valahogyan mindig a hatos szám és a T betű köré szövődik. A film története szerint két férfi összeismerkedik, és... több»

#29376

Egy anya és fia mérgező kapcsolatát követi nyomon, párhuzamot vonva az észak-koreai diktatúra és az emberek kapcsolata között. több»

A vérovis
#29377

NA A vérovis  (2020)

vígjáték

Egy apa és kisfia egymásra találásának eredeti, friss, érzelmes, őszinte, meglepő és mulatságos története. (mnf) több»

Mária Terézia werk
#29378

western

A film bemutatja a Mária Terézia című film készítésének fontosabb pillanatait és kulcsfiguráit. több»

KórusÉlet – Út a születésnapi koncertig
#29379

dokumentum

Felvezető dokumentumfilm a Magyar Rádió Gyermekkórusának 65. jubileumi koncertje elé. A kisfilm bemutatja a több évtizedes múltra visszatekintő kórus történetét, megszólaltat... több»

Holnap tali - A premier
#29380

kaland

A Petőfi gimi végzősei elérkeztek a felvételi és érettségi időszakához. Közben egy színdarab pályázat felvillantja egy New York-i jutalomút lehetőségét. Soma ezt nem hagyná ki,... több»