Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
#29341

horror | sci-fi

Lily influencer, és bármit megtenne a követőkért, akár barátja józan eszét is kockáztatja. Amikor éppen következő projektjét reklámozza, kap egy rejtélyes szobrocskát. Megkéri a... több»

Három fénykép - Töredékek egy emigráns életéből
#29342

dokumentum

Böröcz István sorsa nem csak az '56-os események krónikája, hanem a forradalom következményeinek, a sok százezer magyar lélekben végbement drámának egyik példája is: egy magyar... több»

Antropológia 40
#29343

dokumentum

Csontok, múmiák, antropológusok. Pap Ildikó 40 éve keresi, kutatja a sírok rejtett titkát. Az antropológus mesél a múmiák megtalálásáról, tisztításáról, sorsukról. Fantasztikus... több»

Két óceán között
#29344

dokumentum

A gyönyörű film a közép-amerikai földhíd különleges vidékére kalauzolja a nézőket. Kivételes, egyedülálló táj ez, ahol két kontinens és két óceán ad randevút egymásnak –... több»

#29345

NA NEIL  (2017)

(1)

animáció | rövidfilm

Neil próbálja megoldani a problémáit, melyeket zömmel ő maga kreált magának. több»

Rendező: Martin Posta

Hurricane Chasers
#29346

akció | családi | kaland | thriller

Három jó barát teljesen beleszeret az óceánba, a jet ski-be és a sörfőzésbe. Legjobban azokat a heteket szeretik, amit hurrikán szezonnak neveznek, ugyanis ilyenkor gyakoriak a viharos... több»

#29347

NA Abruptio  (2019)

horror

Egy gonosz faj manipulálja az embereket, amivel az a céljuk, hogy zűrzavart okozzanak. Les Hackel rájön erre, de sietnie kell, mert a nyakába már beültettek egy robbanószert, és már... több»

#29348

dráma

Egy történet két srácról, akik soha nem akartak felnőtté válni... több»

Rendező: Shunsuke Okubo

#29349

akció | dráma | kaland | thriller | vígjáték

A film története szerint a kémkedés begyűrűzik egy déli kisvárosba. Egy nyugdíjba küldött kémekből és újoncokból álló kémcsapat érkezik a városba, hogy lefülelje a korrupt... több»

#29350

vígjáték

A Felson családnak egy dobása van, ha szeretné megmenteni malmát a bezárástól - egy elegáns vacsorán kell meggyőzniük a gazdag bankárt, hogy adjon nekik kölcsönt. Ám a sorsnak más... több»

#29351

akció | kaland

Évekkel azt követően, hogy Batman semlegesítette Jokert, úgy tűnik, a gonosztevő mégis életben van, és támadást tervez Gotham City ellen. Batmannek újra szembe kell néznie legnagyobb... több»

#29352

dráma | krimi | thriller

Egy fiatal belgrádi bandatag veszélybe sodorja a családját, amikor magára haragít egy maffiafőnököt.

#29353

akció | thriller

Daniel Léger azt gondolta, végleg leszámolt a kábítószerekkel, ám egy új ügyletbe keveredik. Miután elfogják, 100 év börtönbüntetéssel kell szembenéznie. több»

#29354

dráma

Guo és Su még a hatvanas években találkoznak újra. Noha a gyerekkorukat együtt töltötték, egy szörnyű baleset elválasztotta őket egymástól, és bár az elmúlt évek során teljesen... több»

#29356

NA Keleti Éva  (2018)

dokumentum

Ha valaki nem hallott volna még Keleti Éváról és az interneten próbál információhoz jutni, könnyen belefut a „magyar fotóművészet nagyasszonya” kifejezésbe vagy, hogy „iskolát... több»

Rendező: Borsody István

Csúcsragadozók: Oroszlánok királysága
#29357

dokumentum

Azt hinnénk, az oroszlánoknak nincs számottevő, a testi épségükre reális veszélyt jelentő ellenségük az afrikai szavannán – pedig a krokodilok, a vízilovak és a kafferbivalyok... több»

El Amarre
#29358

NA El Amarre  (2020)

horror

Julieta szerelmi varázslathoz folyamodik, hogy megnyerjen egy munkatársat, aki szerinte tökéletes lenne számára. A kívánság teljesül, kapcsolatuk tökéletes szerelemnek tűnik; de a nő... több»

#29359

akció

Gotham Citynek új fenyegetéssel kell szembenéznie. Miközben a város gonosztevői azon dolgoznak, hogy kiszabadítsák a bűnözés bohóc hercegét, és ezzel helyreállítsák a város... több»

Ocean's Seven: Az északi pokol
#29360

dokumentum

A dokumentumfilm Mányoki Attila extrém úszó kihívásairól, az Ocean's Seven nevű sorozat teljesítéséről szól. több»