Filmek

Legjobb filmek - Amerikai Egyesült Államok

Saját filmes lista készítése
#29462

dráma | horror

Egy férfit rémálomszerű látomások gyötörnek, miután a Catskill-erdőben kempingezés közben fejsérülést szenved. több»

The Man with the Bag
#29464

akció | vígjáték

Amikor a Mikulás varázstáskáját ellopják, a rosszcsontok listájához fordul, hogy megtalálja Vance-t, egy korábbi tolvajt, aki segít neki visszaszerezni azt. Vance-nek a lányával, a... több»

#29465

horror

Ahogy az elsősegélynyújtók egy csoportja menekül a halál szorításából, egyre valószínűtlenebb és gyilkosabb balesetekben halnak meg. több»

#29466

musical

Az indie pop duó, Lena és James feltörekvő művészek, akiknek a dalai elgondolkodtatják a rajongókat, hogy vajon többről van-e szó, mint egyszerű bandatársakról. Első albumuk arra... több»

#29467

NA Mothman  (2022)

horror | misztikus | thriller

Amanda és barátja, Tim elindultak, hogy fényt derítsenek Amanda bátyjának eltűnésére. Rövidesen olyan titkokra bukkannak, amelyek elvezetik őket ahhoz a borzalomhoz, amellyel a bátyj... több»

#29468

akció | fantasy

Thor gonosztevő nagybátyja, Loki megszökött Asgardból, hogy megkeresse Yggdrasilt - a Kilenc Birodalom Fáját. A fa az Univerzum erejét rejti magában, és a Földön van elrejtve. Az... több»

Hangyák városa
#29469

dokumentum

Miként képes több millió egyszerűnek mondott állat “kollektív agyként” működni, s úgy mozogni és döntéseket hozni, mintha egyetlen élőlényről lenne szó? A film a természet... több»

The Dimona Affair
#29470

dráma | misztikus

Az 1980-as évek közepén a londoni Sunday Times egy rendkívüli cikket közölt, amely megdöbbentő információkat tárt a világ elé Izrael legjobban őrzött titkáról. több»

Rendező: Fred Schepisi

#29471

dokumentum

A dokumentumfilm a Nickelodeon történetét mutatja be a kezdetektől napjainkig. több»

Four Days Like Sunday
#29472

dráma

A film az 1990-es évek közepén játszódik, amikor a 12 éves Jane lázadni kezd az ellen, hogy édesanyja, Sylvia, a nemrég elvált és kissé elhalványuló Broadway-díva helyettes... több»

Rendező: Rebecca Hall

Szereplők: Rebecca Hall

Lecsapolt óceán: Nyom nélkül
#29473

dokumentum

1945. december: a floridai partok közelében nyoma vész egy amerikai katonai repülőgéprajnak; 2014. március: minden előjel nélkül eltűnik a radarok képernyőjéről egy Boeing 777-es,... több»

#29476

valóságshow

A sorozat 4. évadának legnagyobb durranásai. több»

#29478

animáció | kaland | sci-fi | vígjáték

Egy magányos, aranyos űrlény, aki az űrben utazik, kénytelen leszállni a Földre, amikor az űrhajója meghibásodik. A nagyon barátságos, táncot kedvelő idegen felveszi a kesztyűt,... több»