Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#38001

NA Paperthin  (2015)

dráma | rövidfilm

Susana egy román bevándorló, aki nemrég költözött Bostonba. Az idegen kultúrában a nyugalmat csak naplója és lakótársa biztosítja a számára. több»

A túronyi Árpád-kori templom
#38002

dokumentum

templom főhajója a XIII., gótikus szentélye a XIV. században épült, majd több kisebb-nagyobb átalakítást is végeztek az épületen. Az utolsó nagyobb beruházás 1827-ben volt,... több»

Rendező: Guzsváry Csaba

Az elnök elefántjai
#38003

dokumentum

Az elnök elefántjai című dokumentumfilmben az üzletasszonyból lett természetvédő, Sharon Pincott egy életre beleszeretett az elefántokba. A film az asszony küzdelmes harcát mutatja... több»

Emberek és pumák
#38004

dokumentum

Boone Smith, a legendás nyomolvasó ezúttal Patagóniába látogat, hogy a pumák életmódját tanulmányozza. Miként lesz egy apró kölyökből rettegett vadász? A film ezt mutatja be... több»

#38005

akció | vígjáték

2297-ben Wanda Jones ellop egy fegyvert, és visszatér 1974-be, hogy a saját céljai érdekében változtassa meg az eseményeket. Azonban nincs egyszerű dolga, mert két zsaru is a nyomába ered. több»

#38006

családi | életrajzi | musical | rövidfilm | zenés

A rövidfilm Robert Seban életének utolsó hónapjáról szól.

Alpesi tavak – Sötét mélységek és jeges magasságok
#38007

dokumentum

Jéghegyek, akár a sarkvidéken. Kicsiny belső szigetek. Mesebeli kastélyok. Az Alpok számtalan arcát fordíthatja felénk. Hiúzok és kőszáli kecskék élnek a hegyoldalakon. A világ itt... több»

#38008

NA the way  (2016)

dráma

Három ember megismerkedik egymással, akik mindannyian fordulópontra várnak az életükben.

Boj különkiadás: Kalandtúra
#38009

animáció

Amikor Boj unokatestvére, Hoj csatlakozik a kalandtúrán résztvevő kis csapathoz, mindenkinek nehezére esik összebarátkozni az új jövevénnyel. Természetesen Boj ezúttal is kifundál... több»

Pénzt termő növények
#38010

dokumentum

Szupernövények, avagy hogyan lehet pénzt termelni azzal, hogy egyúttal védjük a környezetet? Néhány felfedezés szinte túl fantasztikus ahhoz, hogy hiteles legyen. Tudta, hogy vannak... több»

#38011

rövidfilm | vígjáték

Egy megsebesült nő menekülni próbál, de elakad az a lift, amelyikben éppen tartózkodik.

#38012

NA Pashmina  (2020)

dráma

Négy egymást átszövő történet a konfliktusoktól gyötört Kasmírból. több»

#38013

Ellissia, egy főiskolai hallgató részt vesz egy mexikói lovasversenyen, hogy ideiglenesen elmeneküljön a problémái elől. Hamarosan rájön, hogy egészségi állapota megakadályozza... több»

Rejtett nyomok: A vietnami háború
#38014

dokumentum

Terepen történő vizsgálódással és számos túlélő és történész beszámolójának köszönhetően az epizód új nézőpontból mutatja be a hírhedt vietnami háborút. több»

Étel 3.0 (Filmek a nagyvilágból: Étel 3.0)
#38015

dokumentum

Jelenlegi fogyasztásunk szintjén a Föld már nem sokáig tud minden embert étellel ellátni. Milyen megoldásokkal lehetne kezelni a kihívást? Techno-, bio-, vagy Frankenfood lehet a... több»

#38016

NA Alzheimer  (2020)

dokumentum

Telekom TVGO

Nem mehetünk el ezen betegség mellett szótlanul, nem tekinthetünk erre a témára félvállról. Mindenki érintett, minden családban fellelhető sajnos demenciális beteg.... több»

#38017

horror | vígjáték

Mercy Love a paranormális ügyek nyomozója. Az egyik esete során valami végzetes történik: Meryt megszállja a gonosz. Vajon képes lesz legyőzni az ártó szellemet, mielőtt még túl... több»

#38018

dráma

Négy évvel egy sikertelen bankrablási kísérlet után Florian és Julie újra találkoznak egy sztiptíz bárban. Az újra összeálló páros elő is rukkol egy új, fondorlatos tervvel. több»

#38019

NA Lady  (2017)

dráma | rövidfilm

Antonieta 1997. augusztus 31-én ünnepli a 11. születésnapját, de a család sokkal nagyobb figyelmet szentel Lady Diana halálának. több»

Indián
#38020

NA Indián  (2013)

játékfilm | vígjáték

Lantos Tamás (Gémes Antos) egy kiégett, egyslágeres ex-popsztár, akinek egy késő őszi napon elege lesz a nagyvárosi bénázásból és úgy dönt, nyom egy nagy "reset", és újrakezdi az... több»