Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50421

dokumentum

Szomorú tapasztalat, hogy feltűnő színük és tekintélyes méretük ellenére napjainkban egyre nehezebb orángutánokra akadni Borneó esőerdeiben. Lehet, hogy igaza van azoknak a... több»

Rendező: Tim Dalby

#50425

Franciaország, az 1920-as évek. Egy tengerparti szállodában bűvészmutatványok terelik el a tétlen vendégek figyelmét. Marta, a féltékeny férjével elégedetlen fiatal nő beleegyezik,... több»

Halloween a rendelőben
#50427

dokumentum

Egy kis rettegésért nem feltétlenül kell moziba vagy halloweeni partiba menni, hisz az élet – vagy egy állatorvosi rendelő – olykor különb dolgokat produkál. Itt egy vérző szájú... több»

#50429

dráma | romantikus

Egy New York-i szerelmi történet, amely a sztárok és szexpartik világába vezet be minket.

Szinetár 90
#50430

A magyar kulturális élet egyik meghatározó alakja előtt tisztelgő portréfilm betekintést enged a kilencven éves Szinetár Miklós által megélt emberi, művészi, történelmi és... több»

#50431

NA Dard  (2024)

dráma | thriller

#50432

zenés

Rick Springfield középiskolásokból álló zenekarral ad koncertet, s egy interjú keretében elmeséli sztárrá válásának rögös útját. több»

Rendező: P.J. Wolff

Szereplők: Rick Springfield

#50434

NA A rács  (1970)

animáció

Filmio

Egy fogoly színes zsírkrétával rajzolt ábrákkal próbálja elviselhetőbbé tenni a börtönlét sivárságát. A börtön tisztje azonban nem habozik még ezt a kis örömet is elvenni... több»

Szerencsétlen flótás
#50436

játékfilm

Jenőt, a közszeretetnek örvendő műtőst távollétében megválasztják szakszervezeti bizalminak. Ezután derül ki, hogy nem tagja a szakszervezetnek, sőt nem is dolgozója a kórháznak.... több»

#50437

dokumentum

A mexikói Yucatán-félszigetnél található cenotei víztározók lélegzetelállító látványa tárul elénk. több»

Rendező: Reed Rickert

#50439

NA Jai Jumlong  (2021)

dráma

Négy fiatal Kanchanaburiba utazik, hogy megnézzék a helyi emlékművet. Azonban kénytelenek lesznek másként elütni az időt, miután kiderül, hogy a létesítményt éppen felújítják. több»

#50440

dráma

Katia és Justine egymásba szeretnek. Az elköteleződéstől való félelem és mások véleménye ellenére úgy döntenek, hogy gyermeket vállalnak, a véletlenre bízva, hogy melyikük... több»