Filmek

Legjobb filmek 1951-től 1960-ig

Saját filmes lista készítése
#51841

NA Mega Ape  (2023)

akció | horror | sci-fi

Egy állatvédő aktivistákból álló csapat tudtán kívül szabadon enged egy genetikailag módosított majmot egy szigorúan titkos kutatóintézetből, amely hamarosan hatalmasra nő, és... több»

#51844

dokumentum

Két művész Amerikát átszelő utazásra indult, hogy feltárja a mozdonyok útjait az ország tájain, mindeközben megismerhetjük az utazók személyes történeteit. több»

Rendező: Alex Nevill

#51845

dokumentum

Tom Wolfe a Washington Post riporteréből a New Journalism mozgalom vezetőjeként egyik napról a másikra szenzációvá vált, és élen járt a történetek elmesélésének... több»

#51846

dokumentum

Egy húszas éveiben járó, feltörekvő újságíró máris a teljes önmarcangolással találja szemben magát. A szíriai Damaszkuszban született Lina a körülötte zajló eseményekről... több»

Rendező: Lina

#51848

horror

Egy orvostanhallgató komoly alvászavarral küzd, miután felbukkan az életében egy démoni erő. több»

#51849

NA The Tutor  (2023)

misztikus | thriller

Egy oktató, miután váratlan feladatot kap egy kastélyban, azon kapja magát, hogy diákja rögeszméivel küzd, ami azzal fenyeget, hogy leleplezi legsötétebb titkait. több»

#51852

dráma | horror

A connecticuti régiségbolt tulajdonosát, Jack Kendallt két angol követi, akik úgy gondolják, hogy ő Hasfelmetsző Jack fia. több»

Divinity
#51853

NA Divinity  (2025)

akció | fantasy | horror

#51854

thriller

Maisy átíratkozik elhunyt testvére iskolájába, hogy kiderítse halála körülményeit. Felfedezi, hogy a legtöbb lány a pompomcsapatból egyben webcam-lány is. De feltárni az igazságot... több»

#51856

akció

Néhány művész azt mutatja be ebben az avantgárd filmben, hogy a járvány okozta elszigetelődés közepette hogyan lehet újra kapcsolatot teremteni az emberek között.