Filmek

Legjobb filmek 1951-től 1960-ig

Saját filmes lista készítése
#51881

NA Jethro Tull  (2008)

dokumentum | zenés

Az 1967-ben alakult zenekar kultikussá nőtte ki magát az évtizedek alatt. Ez elsősorban Ian Andersonnak köszönhető, aki frontemberként biztosította a progresszív rockot játszó zenekar... több»

Rendező: Jon Brewer

#51882

romantikus

Karácsony előtt Abigail beleegyezik, hogy segít a húgának egy örökölt ház átadásában, ami szerinte könnyű lesz. A dolgok bonyolódnak, de Bónak más elképzelése van. több»

#51884

játékfilm

Hiába adnak meg Samunak mindent a szülei, ami a mindennapokhoz szükséges, ruházatot, ételt, békés otthont, ha Samu úgy érzi, nem törődnek vele. Egy napon fiatal hősünk rádöbben,... több»

#51886

sportfilm

Netflix

Forma–1-es versenyzők és PGA Tour-golfozók csapnak össze egy sztárfellépőkkel teletűzdelt sportversenyen a Wynn Las Vegas golfpályáján. Élő esemény angol nyelven. több»

#51887

NA The Hunted  (2023)

horror | thriller

Miután hajójuk felborul a Földközi-tengeren, egy csoport menekültet gazdag európaiak mentenek meg, akik menedéket kínálnak nekik egy idilli szigeten. A csoda azonban hamarosan... több»

Karácsonyi édességek Európában
#51888

dokumentum

Torták, Stollen és Pandoro A karácsonyi időszak különleges, és telis tele van különleges népszokással. Ezúttal Európa legfinomabb adventi és karácsonyi édességei, tortái,... több»

Rendező: Anita Lackenberger

Magda naplója
#51889

dokumentum

Dvorszky Ferenc életrajzi filmje, Dvorszky Magda naplója alapján Dvorszky Ferenc életpályáját szinte sehol sem jegyzik, személyének történelmi jelentőségéről ezidáig csak a család... több»

Rendező: Berta Enikő

#51890

NA Cube  (2021)

horror | sci-fi

Néhány fiatal egy titokzatos helyen ébred, ám képtelenek visszaemlékezni arra, hogyan is kerültek oda. Mint kiderül azonban, a kockában az élet a tét, így össze kell fogniuk, ha ki... több»

#51891

vígjáték

Az ünnepek közeledtével Emily és Jared alig várja, hogy újra együtt ünnepelhessenek. több»

#51894

A My Lottery Dream Home sorozat karácsonyi különkiadása. A premier 2020. december 11-én kerül adásba. több»

The Black Pack: Excellence
#51896

musical

A műsor különleges vendégekkel emlékezik meg a Juneteenth-ről, ünnepli az afro-kultúrát zenei- és táncelőadásokkal. több»

We Live Here: The Midwest
#51897

dokumentum

A film kiemeli az LMBTQI+ családok egyéni tapasztalatait, akik a diszkriminatív törvényekkel és a növekvő ellenségességgel szemben megpróbálnak életet teremteni közösségükben. több»

Rendező: Melinda Maerker

Szereplők: Heather Keeler

Képek és relikviák 1848/49
#51898

dokumentum

Az 1848-as forradalom és szabadságharc képi ábrázolásai legtöbbször illusztrációként szolgálnak a sorsdöntő korszak megértéséhez, elképzeléséhez. Rövid barangolásunk a... több»