Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
#52321

NA The Walk  (2022)

dráma

1974-ben egy bostoni ír zsaru heves társadalmi nyomással szembesül, miután megbízzák, hogy védje meg a fekete középiskolásokat.

#52323

dokumentum

Észak-Korea ma már egyetlen katona nélkül súlyos csapást képes mérni ellenségeire. Hatezer fős kiberhadserege bárhol lecsaphat a világon – profitszerzés vagy zavarkeltés céljából. több»

#52324

dokumentum

Egy apró erdei patak. Szelíden kanyarog a fák mentén, miközben utat váj magának a sziklák között. A csörgedező folyócska hangjához a lágy napsugarak adják a fényjátékot.... több»

Rendező: Jan Haft

Keresők
#52326

NA Keresők  (2021)

dokumentum

Hisszük azt, hogy a saját élményű kreatív művészi aktivitás, az irodalom, a költészet, a zene, a színjátszás valamint a közösséghez tartozás élménye segíti önmagunk és a... több»

Rendező: Bartha Máté

A patagóniai csontok
#52328

dokumentum | történelmi

2015-ben volt 150 éve, hogy walesi telepesek érkeztek Patagóniába; nem minden walesi telepes élte túl, és csak nemrég felfedezett csontok bizonyíthatják: az első walesi nők meghaltak... több»

Rendező: Ricardo Preve

#52329

dokumentum

Az filmben keverednek a történelmi, a játék és a természetfilmes elemek, amelyek bemutatják Európa talán legcsodálatosabb vadfaját, a gímszarvast. A kapcsolódó történelmünket... több»

#52330

dráma | krimi | misztikus | thriller

Hungarikumok – Minden ami magyar
#52331

dokumentum

Hungarikum. Minden, ami magyar. A kétezres évek eleje óta folyamatosan bővülő tárháza van a nemzeti értékeinknek, a magyarság csúcsteljesítményeinek. Ma már ott tartunk, hogy több,... több»

Rendező: Kazi Antal

#52334

dráma | rövidfilm

Artúr magányosan tengeti mindennapjait, képtelen megtalálni a helyét a társadalomban. Rövidesen azonban minden megváltzohat az életében egy váratlan találkozásnak köszönhetően. több»

#52335

dokumentum

A jubileum alkalmából egy dokumentumfilmet is készíttettünk, amely megszólaltatja a jelen és a múlt meghatározó alakjait: táncművészeket, alkotókat, munkatársakat, vezetőket,... több»

Rendező: M. Nagy Richárd

#52336

NA Térj haza!  (2019)

dokumentum | rövidfilm

Duan Chang-wen 1949-ben hagyta el szülővárosát, a kínai Szecsuánt, és követte a Kínai Köztársaság kormányát Tajvanra. Duan Tsai Tsai-csiung, egy fiatal tajvani nő, szorgalmasan... több»

Rendező: Pei-yao Duan

#52337

NA Weak Layers  (2024)

vígjáték

Három bulizós legjobb barát elindul, hogy megnyerjen egy sífilmes versenyt. Egy fergeteges vígjáték, amely a férfiak uralta síiparral száll szembe. több»

A nép szolgája
#52338

dokumentum

A film bemutatja Zelensky sikerének anatómiáját, és megmutatja a nemzetközi következményeit is annak, hogy mi történik, ha hatalmat adnak egy olyan embernek, aki Európa... több»

Eric Clapton: Hölgy a karzaton
#52340

zenés

021 februárjában a világjárvány miatt lemondták Eric Clapton élő előadásait a Royal Albert Hallban. Elhatározta, hogy játszani fog, és inkább az angol vidéken, az angliai West... több»

Rendező: David Barnard