Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Csipke-csodák − A halasi csipkevarrás élő hagyománya
#53101

dokumentum

A szálak fonását, szövését, kötését talán a pókoktól leste el az ember, ezt a tudományt aztán hamar a maga szolgálatába állította. Bizonyára a hölgyek fedezték fel először,... több»

#53102

thriller

Olivia és barátai nyaralni mennek. Miután Olivia a vőlegénye temetése után felvágott csuklóval majdnem megfulladt a fürdőkádban, a barátai arra gyanakodnak, hogy öngyilkos akart... több»

Versenyfutás a gnúkkal
#53103

dokumentum

Két maszáj kísérő követi a gnúcsordákat a kenyai Masai Mara ökoszisztémáján át, miközben táplálkoznak, átkelnek folyókon, farkasszemet néznek a ragadozókkal és a legnagyobb... több»

#53105

dokumentum | vígjáték

Részleteket tudhatunk meg Wanda Sykes életéről, a Z generációs tizenévesek nevelésének kihívásairól és a liberális lét dilemmáiról egy feszült politikai légkörben. több»

Rendező: Linda Mendoza

Szereplők: Wanda Sykes

#53106

dokumentum | sportfilm

Amazon Prime Video

Giannis Antetokounmpo az NBA világsztárja, a liga kétszeres MVP-győztese, 2021-ben pedig bajnoki címre vezette a Milwaukee Bucksot. Az útja azonban egy világgal távolabb kezdődött a... több»

#53107

játékfilm

Idegen emberek ülnek egymás társaságában a vonaton, és a házasság intézményének lehetetlenségéről folytatnak heves vitát. A társalgás egy pontján az addig szótlanul ülő... több»

Ernest és Celestine – A gyűjtemény
#53109

animáció

Ernest és Celestine négy kedves őszi és téli történetéről szól ez a kedves mesefilm.Bibi, a kis vadlúd, akit a nagy maci és a kis egérlány fogadtak örökbe, az elveszett... több»

#53110

dokumentum

A dél-dakotai Pine Ridge indián rezervátumban élő lakota nők felemelkednek az őket továbbra is elnyomó erők ellen ősi értékeik és bölcsességük megőrzésének védelmével, és... több»

Rendező: Deborah Anderson

Szereplők: Rita Coolidge

#53114

NA Mothman  (2022)

horror | misztikus | thriller

Amanda és barátja, Tim elindultak, hogy fényt derítsenek Amanda bátyjának eltűnésére. Rövidesen olyan titkokra bukkannak, amelyek elvezetik őket ahhoz a borzalomhoz, amellyel a bátyj... több»

#53117

dráma | történelmi

#53118

NA Broken Courage  (2021)

(1)

dokumentum

A dokumentumfilm egy kambodzsai férfi életútját mutatja be, aki részt vett a háborúban, és végül amputálni kellett az egyik lábát. Idegenvezetőként dolgozik különböző háborús... több»

#53120

NA Who I Am  (2024)

dráma

Rendező: Ahmed Roshdy

Szereplők: Rana Agrama, Emmanuel Peter