Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Hungarikumok – Minden ami magyar
#53142

dokumentum

Hungarikum. Minden, ami magyar. A kétezres évek eleje óta folyamatosan bővülő tárháza van a nemzeti értékeinknek, a magyarság csúcsteljesítményeinek. Ma már ott tartunk, hogy több,... több»

Rendező: Kazi Antal

#53144

dráma | thriller

Egy tinédzser lányt könyörtelenül zaklatnak a világhálón, mire rájön, hogy a szörnyű üzenetek a saját anyjától származnak. több»

#53146

dráma | rövidfilm

Artúr magányosan tengeti mindennapjait, képtelen megtalálni a helyét a társadalomban. Rövidesen azonban minden megváltzohat az életében egy váratlan találkozásnak köszönhetően. több»

#53147

dokumentum

A jubileum alkalmából egy dokumentumfilmet is készíttettünk, amely megszólaltatja a jelen és a múlt meghatározó alakjait: táncművészeket, alkotókat, munkatársakat, vezetőket,... több»

Rendező: M. Nagy Richárd

#53148

dráma | rövidfilm

#53149

NA Térj haza!  (2019)

dokumentum | rövidfilm

Duan Chang-wen 1949-ben hagyta el szülővárosát, a kínai Szecsuánt, és követte a Kínai Köztársaság kormányát Tajvanra. Duan Tsai Tsai-csiung, egy fiatal tajvani nő, szorgalmasan... több»

Rendező: Pei-yao Duan

#53150

családi | dráma | vígjáték

A nép szolgája
#53151

dokumentum

A film bemutatja Zelensky sikerének anatómiáját, és megmutatja a nemzetközi következményeit is annak, hogy mi történik, ha hatalmat adnak egy olyan embernek, aki Európa... több»

Eric Clapton: Hölgy a karzaton
#53153

zenés

021 februárjában a világjárvány miatt lemondták Eric Clapton élő előadásait a Royal Albert Hallban. Elhatározta, hogy játszani fog, és inkább az angol vidéken, az angliai West... több»

Rendező: David Barnard

Agónia
#53155

NA Agónia  (2020)

dokumentum | zenés

A film az eltűnőben lévő, autentikus lengyel népzene nyomába ered. Adam Strug maga is zenész, jól ismeri a műfaj utolsó − az első és a második világháború előtt született... több»

#53156

NA The Maiden  (2022)

A két régi barát, Colton és Kyle a folyón úsznak és festékszóróval festenek a helyi szakadékban. A fiúkhoz hasonlóan Whitney is a szurdokot kutatja, és naplójába írva és rajzolva... több»

#53158

NA Fuks 2  (2024)

dráma

Maciek pénzt kér a kétes ügyleteken meggazdagodott apjától, hogy egy randin lenyűgözze a kiszemelt lányt. A kedves papa kisegíti a fiát, de csak azért, hogy próbára tegye, van-e... több»