Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
A Prince for the Holidays
#53141

romantikus

Madison, a feltörekvő zenész tréfából azt mondja fennhéjázó családjának, hogy egy kis európai nemzet hercegével randizik. Vicc túl messzire megy, amikor ráveszi barátját,... több»

Hanukkah on Rye
#53145

családi

Vajon egy hanukai csoda együtt tudja-e tartani a friss párt, Mollyt és Jacobot, miután rájönnek, hogy valójában egymással versengő csemegebolt-tulajdonosok? több»

Szörnyű idő...
#53150

dokumentum

Az aradi vértanúk emlékezete. Versekből, levél- és naplórészletekből készült összeállítás az aradi vértanúk sorsáról (Petőfi Sándor, Vajda János, Tompa Mihály verse,... több»

#53154

horror | misztikus | thriller

Egy fiatal pár számára rémálommá válik a vidéki vendégházban való tartózkodás, miután megtudják, hogy a rezidencia tulajdonosai egy sötét családi titkot rejtegetnek. több»

#53155

horror

Hamupipőkét gonosz mostohatestvérei és mostohaanyja túl messzire hajtják, ami arra készteti, hogy kicserélje üvegcipőjét, és Tündérkeresztanyja segítségével véres bosszút álljon. több»

#53158

NA Jagat  (2024)

thriller

#53159

rövidfilm

A 15 éves Florian meggyőződése, hogy a tűz segítségével kommunikálhat a halottakkal. A falubeliek emiatt szörnyetegnek tekintik őt, a fiú pedig hamarosan csakugyan azzá is válik.