Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#53181

NA Moscas  (2023)

thriller

Machi úr egy hatalmával és pozíciójával visszaélő üzletember, aki hirtelen extrém helyzetbe kerül: amikor ki akar cseréni egy kilyukadt gumiabroncsot, meglepetésére egy eltorzult... több»

#53182

akció | kaland | krimi

Rendező: Baba PR

Északi történetek vízből, kőből, fából
#53187

dokumentum

Fehér zuhatagok, fekete hegyek, zöld erdők és kék tenger: íme Sognefjord, Európa leghosszabb és legmélyebb fjordja. A Norvégia nyugati partjain 200 km-en elnyúló, közel 1300 méter... több»

Páviánharc
#53188

dokumentum

Az Etióp-magasföldön véres hatalmi harc van kialakulóban: eddig Braveheart ült a helyi dzseládapávián-klán trónján, de most Turk, egy fiatal jókötésű hím csapatot szervezett, hogy... több»

Mátrix: Generáció
#53189

dokumentum

Az első Mátrix-film 1999-es bemutatóját követően popkulturális jelenséggé vált. Különleges dokumentumfilm a Mátrixsagáról és prófétai aspektusairól. Amikor 1999-ben bemutatták... több»

#53190

NA IBCC, 2017  (2017)

sportfilm

Nemzetközi Balatoni pontyfogó verseny összefoglaló. Hihetetlen fogási eredmények, izgalmas verseny és egyben IBCC történelmének legeredményesebb versenye. több»

#53191

romantikus

Kendall egy tehetséges Down-szindrómás művész. Impresszionista stílusban fest, és művészetét sokan elismerik. Családja szereti és támogatja mindenben, főleg édesanyja és... több»

#53193

romantikus | vígjáték

Wyvetta kedvenc ünnepén elveszíti szerelmét, amikor karácsony este az oltár elé áll. Szolidaritásból legjobb barátnője, Dione azt javasolja, hogy mondjanak le a szerelemről. A dolgok... több»

#53194

horror | vígjáték

Hat tavaszi szünetre érkező főiskolás kap egy faházat a georgiai mocsárvidéken. Dacból úgy döntenek, hogy a hátsó tóba dobják az iskolai laptopjaikat, amivel tudtukon kívül... több»

#53197

dráma

Filmio

Az ősi legenda szerint Sába királynője az Igazságot és a Bölcsességet kereste, és amikor hallott Salamon éleslátásáról, Jeruzsálembe utazott, hogy próbára tegye a király... több»

#53199

dokumentum

Bernard-Henri Levy francia filozófus és aktivista dokumentumfilmje, a Dicsőség a hősöknek Ukrajna elszántságáról szól, ahogy szembeszáll Oroszországgal. A film kapcsolódik az IDF-nek... több»