Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#53201

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilmben megismerkedhetünk a világ második legnagyobb kontinensének élővilágával. Bejárhatjuk a végtelen sivatagokat, esőerdőket és szavannákat. több»

Rendező: Marcus Stotz

Viszlát, mama! Viszlát, papa!
#53204

dokumentum

A gyermektranszportok története. Ausztria a második világháború előtt. A náci Németország befolyása erősödik, kezdődnek a zsidóüldözések. A szülők az életveszélyessé váló... több»

Rendező: Robert Gokl

#53205

Egy mormon család tökéletes mindennapjainak története.

#53206

romantikus

Lily Skóciába utazik az édesanyjával, és újra kapcsolatba kerül Logannal, a család egyik gyerekkori barátjával. Lily és Logan tudta nélkül a kotnyeles anyjuk kitalált egy tervet,... több»

Anka, a hegymászónő
#53207

dokumentum

Anka Duić, egy šibeniki hegymászónő elmeséli, miért Dinara a második otthona, mit jelent számára a hegymászás, és kinek ajánlja a meghódított csúcsokat. több»

Univerzum - Vékony jégen – Expedíció az orosz sarkvidékre
#53208

dokumentum

Manuel Hammelsbeck és Ulrike Hallas filmesek első dokumentumfilmjükben egy egészen különleges szigetet mutatnak be, távol a civilizációtól. Az orosz sarkvidéken, közvetlenül a... több»

#53210

akció | romantikus | thriller

Lexikon – Szeretem, mert… (Duna)
#53214

dokumentum

Petrás Mária kedvenc műtárgya - Jézus korpusz. Petrás Mária saját alkotását mutatja be. Egy üvegkorpuszt. több»

Dino − Telitalálat biztos kézzel
#53216

dokumentum

Horvátországban Sinj városában évente megrendezik a lovagi versenyeket. A lovagok 1715 óta lovagi jelmezben, lovon vonulnak a viadalra. Brnaze kisfalu hasonló versenyt rendez a gyerekeknek,... több»

#53218

horror

Egy tinédzser élete drasztikusan megváltozik, amikor John Wayne Gacy, a híres sorozatgyilkos a szomszédjává válik a csendes külvárosban, ahol él. Kíváncsisága sötét titkokhoz és... több»

#53219

dokumentum

Parks hihetetlen története és a történelmi buszbojkotton túli élete, amely feltárja az aktivizmusa mögött álló szándékot, radikális politikáját és bátorságát. több»