Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53441

zenés

Jubileumi koncert a Papp László Sportarénából. A Bikini együttes 30 éves pályafutását megünneplő nagykoncerten a zenekar felsorakoztatta az eddigi legismertebb és legsikeresebb... több»

#53442

dráma

Egy fiatal férfinak, akinél rákos megbetegedést diagnosztizáltak, szembe kell néznie sorsával és önmagával.

Would It Kill You to Laugh?
#53444

vígjáték

Kate Berlant és John Early, akik önmaguk eltúlzott változatát játsszák, újra egy csapatot alkotnak, miután néhány évvel korábban nyilvánosan összevesztek. több»

#53445

romantikus

A Mickey Guyton azonos című dala által inspirált „Heaven Down Here” négy különböző ember történetét meséli el, akik egy helyi étkezdében rekednek karácsony este, amikor... több»

#53447

akció | életrajzi | fantasy | kaland | misztikus

Rendező: Jordan River

#53448

NA Megaboa  (2021)

akció | horror

Egy hallgatókból álló csoport expedícióra indul a dzsungelbe, hogy feltárjon néhány barlangrajzot, rövidesen azonban egy vérszomjas fenevad veszi őket üldözőbe. több»

Twinless
#53449

NA Twinless  (2024)

vígjáték

Két fiatal férfi egy ikergyászokat támogató csoportban találkozik, és valószínűtlen barátságot kötnek. több»

Rendező: James Sweeney

Szereplők: Dylan O'Brien, James Sweeney

A tőrbecsalt Blanco Posnet
#53450

dráma | játékfilm

A két Posnet fiú egymástól merőben eltérő karakter. Az egyik ugyan iszákosból antialkoholistává lett, de mégis a kisváros megbecsült presbitere. Lázongó, önmagával és a... több»

Hot Mess Holiday
#53451

vígjáték

Egy nőt a vőlegénye megcsal, és elhagyja őt a Diwali ünnepek alatt. A legjobb barátja úgy dönt, segít neki, és a lehető legvadabb ünnepi hangulatot hozza el számára. több»

High and Low
#53452

dráma | krimi

Akira Kurosawa 1963-as krimijének adaptációja. több»

Danger Zone
#53453

NA Danger Zone  (2022)

akció | háborús | kaland

A légierő egyik újonca azért küzd, hogy beteljesítse családi örökségét. A múltat is jobban megismeri, mikor találkozik a férfival, aki évekkel ezelőtt megölte az apját. több»

#53456

thriller

Rendező: Fabiano Viett

#53457

romantikus

Egy férfi lerobban egy kisvárosban karácsonykor, és kénytelen maradni. Csatlakozik hozzá egy kóbor kutya, aki miatt balesetet szenvedett - amikor csatlakozik hozzájuk egy szabadszellemű,... több»

#53458

életrajzi

A magyar színház- és filmművészet kiemelkedő alakja. Klasszikus és mai hősöket egyaránt kivételes hitelességgel és erőteljesen személyesít meg. A portréfilmben megragadó... több»

Rendező: Ordódy György