Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53881

dokumentum

Tíz évvel azt követően, hogy a dokumentumfilmben szereplő városok elnyerték a legveszélyesebb városok címét az egy főre eső gyilkosságok kiugróan magas számával, újra... több»

Veréb a fecskefészekben – Úzvölgye 1916-2022
#53883

dokumentum

Az erdélyi és a magyarországi köztudatba 2019. júniusa óta bekerült az úzvölgyi események fogalma. De sajnos azt tapasztaltuk, hogy az emberek nagy része csak felületesen ismeri magát... több»

Az istenek hírnökei - A lepkék
#53884

dokumentum

A lepkéket az ókorban az istenek hírnökeinek tartották. Kurt Mündl dokumentumfilmje bemutatja a pillangók, az éjjeli lepkék és a molylepkék csodálatos életét és lenyűgöző... több»

#53886

dokumentum

Rendező: Vincent Zheng

Szereplők: Wang He, Shao Ke, Sisu Qian, Da Yu, Yuan Zhi

A nagyharsányi református templom
#53887

dokumentum

A Villányi-hegység legmagasabb része a vulkáni eredetű Szársomlyó. Nagyharsány a hegy tövében fekvő ősi magyar település. A falu legjelentősebb építészeti emléke a mai... több»

Rendező: Guzsváry Csaba

#53888

NA Placés  (2022)

dráma | vígjáték

Mivel elveszítette személyi igazolványát, Mivel Elias nem tudja letenni a vizsgáit. Nem marad más választása, munkát kell vállalnia, amíg a dolgok rendeződnek. több»

#53889

vígjáték

Egy erdélyi falucskában úgy tartják, ha a gyapjú napján megcsókolsz valakit, az illetővel összeházasodtok. Egy őrült menyasszony története, aki túlságosan komolyan vette a legendát. több»

#53892

romantikus | vígjáték

A film a New York-i Hotel Fontaine személyzetét és vendégeit követi nyomon karácsonykor. több»

#53894

NA A farkas  (1980)

Kelemen, az ügyvéd féltékenysége beteges méreteket ölt. Felesége volt udvarlója, aki régen levélben ígérte visszatérését, újra megjelenik a színen, s ez egy furcsa álmot szül.... több»

#53896

dráma

Egy tinédzser lány csatlakozik egy szabadszellemű tánccsoporthoz, amely örökre megváltoztathatja az életét. több»

#53897

dokumentum | zenés

Az 1990-es évek pszichedelikus rockzenekarai, mint az Olivia Tremor Control, a Neutral Milk Hotel és a The Apples in Stereo, az Elephant 6 kollektíva alapító csoportjai, valamint számos más... több»

#53899

dokumentum

A híres színész, Rock Hudson életrajzát vizsgálja Hollywood és az LMBTQ+ mozgalom, aki nyilvánosan a „nőcsábász” karakterét testesítette meg, magánéletében azonban meleg férfi... több»

#53900

dráma | romantikus | vígjáték

Claire az MI5 ügynöke, aki királyi dajkának áll, és különböző kihívásokkal kell megküzdenie a küldetése során, ami egyrészt a család biztonságának megőrzése a karácsony... több»