Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
A nagyharsányi református templom
#53901

dokumentum

A Villányi-hegység legmagasabb része a vulkáni eredetű Szársomlyó. Nagyharsány a hegy tövében fekvő ősi magyar település. A falu legjelentősebb építészeti emléke a mai... több»

Rendező: Guzsváry Csaba

#53904

NA Black Girls  (2024)

dokumentum

A Black Girls egy vizuális antológia, amely a fekete nők érdekérvényesítésének spektrumát tárja fel, és megvilágítja, hogy az interszekcionalitás sarkai hogyan hozhatnak... több»

#53905

dráma | vígjáték

A film főszereplője Jay Adi, aki egykori énekes volt a Jay Adi and The Others nevű zenekarban, de három album után feloszlottak az énekes egója miatt. Jay Adi kipróbálja magát... több»

Mary J. Blige's Real Love
#53908

romantikus

Kendra eltökélt szándéka, hogy az iskolára koncentráljon, miközben egyensúlyban tartja a munkát, a tanulást és megőrzi szakmainak a fotós osztálytársával való kapcsolatát. több»

#53909

NA A farkas  (1980)

Kelemen, az ügyvéd féltékenysége beteges méreteket ölt. Felesége volt udvarlója, aki régen levélben ígérte visszatérését, újra megjelenik a színen, s ez egy furcsa álmot szül.... több»

#53910

thriller

Jada a kábítószerek és hazugságok világában találja magát, miután úgy dönt, kideríti a sokkoló igazságot testvére, Kayla eltűnésével kapcsolatban. több»

#53911

dokumentum

Egy filmrendező elmerül fotós édesanyja archívumában, hogy felépítsen egy személyes történetet a szerelemről, a veszteségről és arról, hogy a hátrahagyott munkában megtaláljon... több»

#53913

NA Unsung Hero  (2023)

akció | dráma | romantikus | történelmi | vígjáték

Árnyék és csont: The Afterparty
#53914

Netflix

Az Árnyék és Csont szereplői mesélnek forgatási élményeikről, rajongók kérdéseire válaszolnak, és kvízt is oldanak. több»

#53918

dokumentum

Utazás Európán keresztül, megkérdőjelezve az emberek testi autonómiához való jogát. több»

Rendező: Elina Psikou

Szereplők: Anastasia Kontou, Gaia Sacchi

Cápák a delfinek ellen: A bahamai csatatér
#53920

dokumentum

A Bahamákon élő delfinek több mint 30%-ának van cápaharapásból származó sebhelye. Dr. Mike Heithaus és Valeria Paz három olyan cápafajtól gyűjtött harapásnyomokat, amelyek ezeket... több»

Szereplők: Mike Heithaus, Valeria Paz