Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Tempo Madaras – Egy karmester útja
#54621

dokumentum

Madaras Gergely korunk egyik legsikeresebb fiatal karmestere. Nemzetközi karrierje a Besançoni Karmesterversennyel indult, azóta pedig a világ vezető zenekarait vezényli. 2019-ben kezdte meg... több»

#54623

horror

Alice Oldman egy volt elítélt, aki igyekszik leküzdeni a múltjából származó sebeket. Aztán egy éjszaka egy sötét idegen olyan ajánlatot tesz neki, amit nem tud visszautasítani.... több»

#54624

dokumentum

A természet legfurcsább módon szép élőlényeit bemutató dokumentumfilm. több»

#54626

dokumentum

E-klub, Thrash Mosh Club, Tüzesvíz, Petőfi Csarnok, Total Car, Süss Fel Nap és persze a ma már legendásnak számító Wigwam. Ezek azok a helyszínek, amelyek táptalajként szolgáltak a... több»

Rendező: Koltay Anna

#54627

dokumentum

Negyven évvel ezelőtt egy tömegsírt fedeztek fel egy angol faluban; senki nem tudta, kik voltak, de a biorégész Cat Jarman most úgy hiszi, ezek a csontok a Nagy Pogány Hadsereghez tartoztak. több»

#54629

dokumentum

A dokumentumfilm az 1960-as években elindult hullám jelenségét járja körül, amely az utazási szabályok lazulása következtében jött létre: a Lengyelországba tartó fiatalok, akik a... több»

Rendező: Zajti Gábor

#54630

dokumentum

Észak-Korea ma már egyetlen katona nélkül súlyos csapást képes mérni ellenségeire. Hatezer fős kiberhadserege bárhol lecsaphat a világon – profitszerzés vagy zavarkeltés céljából. több»

#54631

dokumentum

Egy apró erdei patak. Szelíden kanyarog a fák mentén, miközben utat váj magának a sziklák között. A csörgedező folyócska hangjához a lágy napsugarak adják a fényjátékot.... több»

Rendező: Jan Haft

Cápák: Gyorsak és harapósak
#54633

dokumentum

Úgy tűnik, a cápakutatók semmitől se riadnak vissza, ha kedvenceik jobb megismeréséről van szó. Míg Andy Casagrande a világ leggyorsabb cápafaja végsebességét igyekszik megmérni,... több»

Girl in the Closet
#54634

dráma

A valós eseményeken alapuló film a 10 éves Cameron történetét meséli el, akit édesanyja aneurizmája után Mia néni fogadott örökbe, akinek már volt egy férje és egy lánya. Nem... több»

A patagóniai csontok
#54635

dokumentum | történelmi

2015-ben volt 150 éve, hogy walesi telepesek érkeztek Patagóniába; nem minden walesi telepes élte túl, és csak nemrég felfedezett csontok bizonyíthatják: az első walesi nők meghaltak... több»

Rendező: Ricardo Preve

#54636

dokumentum

Az filmben keverednek a történelmi, a játék és a természetfilmes elemek, amelyek bemutatják Európa talán legcsodálatosabb vadfaját, a gímszarvast. A kapcsolódó történelmünket... több»

Hungarikumok – Minden ami magyar
#54637

dokumentum

Hungarikum. Minden, ami magyar. A kétezres évek eleje óta folyamatosan bővülő tárháza van a nemzeti értékeinknek, a magyarság csúcsteljesítményeinek. Ma már ott tartunk, hogy több,... több»

Rendező: Kazi Antal

Ki vele!
#54638

NA Ki vele!  (2024)

TV-ben (Viasat3, csütörtök 01:33)

Gondolatébresztő témák, inspiráló beszélgetések, személyes történetek és szakértői vélemények. Többek között ezek teszik igazán különlegessé a VIASAT3 és a WMN vadonatúj,... több»

Akiket a háló megfogott – Hagyományos kisszerszámos halászat a Duna magyarországi alsó szakaszán
#54639

dokumentum

A hagyományos „kisszerszámos” halászat, a hal fogása saját készítésű szerszámokkal a Duna és mellékágain, árterületein. Évszázadokig annyi volt itt a hal, hogy őseink szinte... több»

Rendező: Kovacs Laszlo

#54640

dráma | rövidfilm

Artúr magányosan tengeti mindennapjait, képtelen megtalálni a helyét a társadalomban. Rövidesen azonban minden megváltzohat az életében egy váratlan találkozásnak köszönhetően. több»