Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
Merry Textmas
#54801

vígjáték

A család minden évben összegyűlik Abuela mexikói házában. Amikor Gaby véletlenül hozzáadja Alexet, a munkatársát a családi csoportos beszélgetéshez, jószándékú családja úgy... több»

#54802

dráma | romantikus

Gu Yuxuan (Chen Feiyu) és Han Shuyan (Zhou Ye) gyerekkorukban találkoztak, de sajnálatos módon elkerülték egymást. A szerelem boldogsága után kénytelenek együtt szembenézni a sors... több»

A sámánkutató
#54803

dokumentum | rövidfilm

Portréfilm Diószegi Vilmosról, a nemzetközileg is elismert szibériai sámánkutatóról. több»

Rendező: Hoppál Mihály

Inga Lindström: Elnyert boldogság
#54804

dráma | romantikus

A sikeres lovas sportoló, Louise úgy dönt, hogy visszavonul a sporttól, és társával, a lovasedző Markussal átvesznek egy lovardát Dubaiban... több»

42/44 a Vajdaságban
#54806

dokumentum

Dokumentumfilmünk a több tízezer vajdasági magyar életet követelő 1942-es hideg napok és 1944-es partizánterror, illetve a délvidéki hadjárat hiteles és eddigi legpontosabb... több»

Rendező: Lavro Ferenc

#54810

NA A profi  (2022)

akció

A Profi. Egy megbízást befejezve a profi páros találkozik a megbízóval de a várt fizetés helyett az életüket akarják elvenni. De vajon ki is az igazi “Profi”?   több»

#54813

dráma

A 17 éves Jem Starling küzd a helyével keresztény fundamentalista közösségében, de minden megváltozik, amikor a karizmatikus lelkipásztor, Owen visszatér a gyülekezetbe. több»

#54815

dokumentum

A fenséges, égnek törő hegycsúcsoktól Közép-Európa egyik utolsó érintetlen árteréig Ausztria számtalan természeti csoda otthona. Ezek az értékek azonban ma már védelemre... több»

A Nagy Ő nyomában
#54817

romantikus

Amikor Nikki Parsons népszerű szerelmi és kapcsolati podcast-műsorvezetőt és leendő írót kidobja a barátja egy nappal azelőtt, hogy találkozna új szerkesztőjével, felveszi... több»

Gabby Petito meggyilkolása – tények és áltények
#54819

dokumentum

Online: álom. Valójában: rémálom. A testbeszéd, nyelvészet és pszichológia szakértői a rendőrségi testkamerák felvételein felfedezik a Gabby Petito meggyilkolására utaló jeleket. több»