Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#55062

dokumentum

Egy régészcsoport búvárruhát ölt, hogy átvizsgálja egy, a Nílus partján álló piramis vízzel elöntött járatait. Abban reménykednek, hogy a sírkamra feltárása közelebb viheti... több»

#55063

dokumentum

Jakab Antal püspök életútja A Küzdve és bízva – Jakab Antal püspök életútja című alkotás a néhai főpásztor viszontagságos, küzdelmes életének és figyelemre méltó... több»

Rendező: Csúcs Mária

#55065

dokumentum

A georgiai Critter Fixers állatklinikán egymásnak adják a kilincset a gazdik, és nem véletlenül: Dr. Hodges és Dr. Ferguson a pitbulltól a csüngőhasú sertésig minden rendű és rangú... több»

#55066

dokumentum

Dr. Déri János és Marios Fournaris egyaránt 25 évet áldoztak már az életükből arra, hogy madarakat és kisállatokat mentsenek meg. Történetük nemcsak emiatt fonódik össze: János... több»

Rendező: Simonyi Balázs

Mindenkinek jár egy esély
#55069

dokumentum

Az Emberbarát Alapítvány 30 éve drog- és alkoholfüggő betegek kezelésével foglalkozik, mint közhasznú-nonprofit szervezet. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával... több»

Rendező: Fuchs Máté

#55070

dokumentum

Păduraru Vlad és Mălina élettörténetének kezdete sokban megegyezik a legtöbb szegény erdélyi magyar család világháborút követő sorsával. Édesanyjuk - homoródalmási székely... több»

Rendező: Szabó Attila

#55071

dokumentum

Az oceanográfus-természetvédő Enric Salának van egy álma: megmenteni a tengereket és azok élővilágát az emberi tevékenység folytán rájuk leselkedő veszélyektől. A National... több»

#55072

animáció | fantasy

Négy diák, Art, Vic, Phil és Kira véletlenül átkerülnek Envell világába, egy számítógépes játékba. Itt szuperképességekre tesznek szert, és megtudják, hogy a főgonosz, Morgarth... több»

Így készült a Magunk maradtunk Kovács Ákos kisjátékfilmje
#55075

dokumentum

Kovács Ákos Magunk maradtunk című kisjátékfilmjének díszbemutatóját az Uránia Filmszínházban tartották. Az énekes-dalszerző nemcsak rendezte a filmet, de a forgatókönyvét is ő... több»

Girl in the Closet
#55076

dráma

A valós eseményeken alapuló film a 10 éves Cameron történetét meséli el, akit édesanyja aneurizmája után Mia néni fogadott örökbe, akinek már volt egy férje és egy lánya. Nem... több»

#55077

dokumentum

Itt az ideje felfedezni a Föld legmagasabb fennsíkján zajló életet! A paradicsomi szépségű hely egyike a bolygó legzordabb területeinek, mégis számos faj lakja: a csipkézett hegyormok... több»

#55078

NA Northspur  (2022)

akció | dráma | thriller

Jégbe zárt múlt
#55079

dokumentum

Az Alpok gleccserei. Ezek a jeges óriások a történelem páncéltermeként őrzik a múlt ereklyéit. A klímaváltozás miatt azonban az örök jégtakarók folyamatos olvadásnak indultak,... több»

Rendező: Frank Gensthaler