Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#55261

horror

Egy család kétségbeesetten próbál gyógymódot találni kisfiuk agydaganatára. Amikor a szokatlan kezelések hatására a gyermeket megszállja egy ősi gonosz, a szülőknek nemcsak a... több»

#55262

NA Alternate  (2024)

dráma | horror | misztikus | sci-fi

Az ír Stonehenge
#55264

dokumentum

Az angliai Stonehenge a kőkorszak talán legismertebb, eddig egyedülállónak hitt emléke és jelképe Európában. Most azonban lehet, hogy méltó párja akad a legendás kőkörnek: egy... több»

#55267

dráma | életrajzi | romantikus

Vad sarkvidék: A jég birodalma
#55269

dokumentum

Az északi sarkkörtől északra barátságtalan, jég uralta táj terül el. Télen dermesztően hideg van. Az állatok itt teljesen ki vannak szolgáltatva az anyatermészet akaratának. több»

#55271

NA Atomálca  (2020)

dokumentum

A Nagaszakit és Hirosimát ért atomtámadás 75. évfordulójának emlékére a dokumentumfilm feltárja a bombázások utóhatását, és a civil lakosságot ért pusztító hatásokat mindkét... több»

Rendező: Greg Mitchell

#55273

dokumentum

A Pray-kódexet bemutató dokumentumfilm teljes egészében az Országos Széchényi Könyvtár gyártásában készült. A kódex őrzi legrégebbi magyar nyelvű, latin betűs, a Halotti beszéd... több»

#55275

dokumentum

A 2. világháború első hónapjait a harci cselekmények szinte teljes hiánya jellemezte Nyugat-Európában, a történészek nem hiába nevezik ezt az időszakot „furcsa háborúnak”. 1940... több»

#55276

dokumentum

A dokumemtum ritkán látott archív felvételeken és a palotába bejáratos bennfentesek információin keresztül tárja fel a királynő szavainak hatását: a világ vezetőivel való... több»

Rendező: Stuart Strickson

Szereplők: Hugo Vickers, Roya Nikkhah

#55277

NA Bromates  (2022)

vígjáték

Két legjobb barát, akik egyszerre szakítanak a barátnőikkel, úgy döntenek, hogy összeköltöznek. több»

#55280

dokumentum

Annak a fiatalnak a számára, aki Kínában be szeretne jutni egy felsőoktatási intézménybe, az első kihívást egy egységesített országos vizsga jelenti. Ez a gaokao, amely több napon... több»