Vegyes érzelmek dúltak bennem a film megnézése után. Nem vagyok szuperhős rajongó, de a Venom története meg tudott volna fogni. Akkor mi a baj? Mi csúszott el?
Először is a film története olyan rövid és összecsapott volt, hogy fel se tudtam venni a fonalat. A szimbiózis beszólásai nagyon jók lehettek volna, de ezt a ziccert kihagyták a rendezők, helyette erőltették Hardy béna poénjait. Az akció jelenetek kritikán aluliak voltak , se nem izgalmasak, se nem látványosak. Több szempontból is hiányérzetem volt a filmmel kapcsolatban is. Olyan volt mintha kínból, spórolva kiizzadták volna ezt a sztorit, csak hogy a rajongóknak dobjanak egy csontot a nagyobb filmek előtt. Pedig Venom ennél többet érdemelt volna.
Mikor pár éve kijött az Élet című film, sokan kikiáltották a Venom bevezetőfilmjének. Akkor még nem értettem, de most már igen.
Vegyes érzelmek dúltak bennem a film megnézése után. Nem vagyok szuperhős rajongó, de a Venom története meg tudott volna fogni. Akkor mi a baj? Mi csúszott el? Először is a film története olyan rövid és összecsapott volt, hogy fel se tudtam venni a fonalat. A szimbiózis beszólásai nagyon jók lehettek volna, de ezt a ziccert kihagyták a rendezők, helyette erőltették Hardy béna poénjait. Az akció jelenetek kritikán aluliak voltak , se nem izgalmasak, se nem látványosak. Több szempontból is hiányérzetem volt a filmmel kapcsolatban is. Olyan volt mintha kínból, spórolva kiizzadták volna ezt a sztorit, csak hogy a rajongóknak dobjanak egy csontot a nagyobb filmek előtt. Pedig Venom ennél többet érdemelt volna. Mikor pár éve kijött az Élet című film, sokan kikiáltották a Venom bevezetőfilmjének. Akkor még nem értettem, de most már igen.