Semmilyen, én írtam, habár a suliban sosem tartoztam a magyar nyelv és irodalom eminens diákjai közé. De azért szorgosan próbálkozom.
Most, hogy már nyilvánvaló hogy mekkora kamugép vagy, és gépi fordítású IMDb véleményeket másolsz fel, áruld el, hogy ennek mi értelme! Ennyire kell az ingyen mozijegy a tengernyi kamu értékelés után? Ez szánalmas.
Elnézést a feltételezésért, csak az „Ahogy a filmek alázatossá ereszkednek, úgy változik az időjárás is, amit a filmben nagyon jól éreztem minden, Micheal Thomas alacsony életet játszik, de kedves Richie Bravo egy dekadens T-nek, hiteles előadás.” mondatnál már felmerült bennem a gondolat. Azért összességében érteni vélem.
Nem kell a jegy. Nincs szükségem rá. Nem járok moziba. Szerintem pedig nem szánalmas. Ez, kérem szépen, szorgos kezek munkája.
Csak nem mindegy, kinek a szorgalmas kezeiről beszélsz. A schmittelésről nekem nem a szorgalom ugrik be.
Meg akartam nézni ezt a filmet, mert gyerekkoromban szép emlékeim voltak Riminiről, legyen róla emlékem ha tönkremenne! Micsoda sivár, de kísérteties film.....nagyon megzavart Richie Bravo, az idősödő bohóc, aki bizonyos korú hölgyek körében népszerű, határozottan a tipikus üdülőhelyi énekesekre emlékeztetett külföldön és tengerjáró hajókon..... utat a fantáziáikba. Richie eladja a szívességét bizonyos rajongóknak, és meg kell mondanom, és nem vagyok ravasz, kínosnak találtam az explicit szexjeleneteket ezekkel az idős hölgyekkel. Ahogy a filmek alázatossá ereszkednek, úgy változik az időjárás is, amit a filmben nagyon jól éreztem minden, Micheal Thomas alacsony életet játszik, de kedves Richie Bravo egy dekadens T-nek, hiteles előadás. Biztosan nem megyek Riminibe télen. Ez a film vígjáték, némi drámával. Összességében az operatőr szép. A színészet nagyszerű. Főszereplőnk, Richie nagyon jól megírt, és nagyon szórakoztató nézni. A film lehetett volna rövidebb is. Simán lehet 90 perc. Mert néha a film ismétli önmagát. De érdemes megnézni, és bizonyos pontokon nagyon érdekes.