Üdv mindenkinek! A kérdésem arra vonatkozik, be lehet-e bármilyen módon szerezni DVD-re írva, vagy videó formátumban az alábbi filmeket magyar szinkronnal? www.mafab.hu/movies/qui-etes-vous-monsieur-sorge-167059.html www.mafab.hu/movies/dakok-42717.htmlíí www.mafab.hu/movies/columna-161822.html Én nem találtam semmi nyomát annak, hogy az utóbbi kettőhöz készült magyar szinkron, de egy idős rokonom esküdözik, hogy ő így látta mindkettőt a moziban.
Sajnáljuk, de bannoltuk a profilodat, így nem tudod szerkeszteni az oldalt ebben a hónapban.
Még nem erősítetted meg az e-mail címed! Kérjük, lépj be a levelezési fiókodba és a regisztrációkor kapott e-mailben kattints a megerősítő linkre.Ha nem kaptál ilyen e-mailt, akkor kérjük, kattints a lenti "Megerősítő e-mail újraküldése" gombra.
Gyűjts össze 100 pontot a funkció használatához!
Üdv mindenkinek!
A kérdésem arra vonatkozik, be lehet-e bármilyen módon szerezni DVD-re írva, vagy videó formátumban az alábbi filmeket magyar szinkronnal?
www.mafab.hu/movies/qui-etes-vous-monsieur-sorge-167059.html
www.mafab.hu/movies/dakok-42717.htmlíí
www.mafab.hu/movies/columna-161822.html
Én nem találtam semmi nyomát annak, hogy az utóbbi kettőhöz készült magyar szinkron, de egy idős rokonom esküdözik, hogy ő így látta mindkettőt a moziban.