Vélemény:

53 Robbanáspont

(2024)

Robbanáspont

King Leonidas   2024.06.22 14:37
0

Jó dolg a pozitív diszkrimináció. Jó, mert így lehetőséget kapnak a hölgyek, hogy bebizonyítsák, köztük is vannak mérsékelten tehetségtelen rendezők, akik tudnak százszor látott klisékből felépített ZS kategóriás akciófilmet készíteni. A rendezőnő mellé találtak egy hasonló kvalitásokkal megáldott operatőr hölgyet is, akinek sikerült egy olyan legtöbbször félhomályos vagy épp vaksötét képi világot megalkotnia, hogy sokszor csak találgattam, mi is történhet épp, vagy leginkább hallgattam, mint valami rádiójátékot. De, hogy még csak az árnyéka se vetüljön rám a hímsovinizmusnak, megemlítem a film zeneszerzőjét is. Olyan a munkája, mintha meghallgatta volna pár szuperhősfilm és thriller soundtrackjét, és csak annyit mondott, ilyet én is tudok, na, fogd csak meg a söröm! És lám... Tehát éljen soká a pozitív diszkrimináció, köszönjük az ügyben végzett áldozatos munkát, Netflix!

Arkana84 2024.09.22 09:21
0

Ugyanezt a jellemzést lehetne írni nagyon sok férfiak által rendezett és fárfiak által főszerepben tündöklő, gyenge szinészi játékkal és lagymatag zenével vegyített filmről.
Egyszer nézhető. Se nem jobb, se nem rosszabb, mint amit a mai világ nyújtani tud. Az embereknek mára olyan elvárásaik vannak mindennel kapcsolatban, ami teljesíthetetlen. Sajnos önmagukkal szemben meg semmi.
Szóval a hímsoviniszta duma nélkül is képes vagy egy használható értékelést írni, vagy csak szeretsz fröcsögni?
Szép napot.

King Leonidas 2024.09.22 11:29
0

Na mi van, mucika, bal lábbal ébredtél? Vagy marja a pocidat a tegnap esti rozéfröccs?
Most lefeminácizhatnálak, amiért engem minősítesz, és mindenféle érdemi tartalom helyett belém kötöttél, de minek...
Mondhatnám, hogy írj valamiféle véleményt, értékeld a filmet, aztán gyere, és megbeszéljük, de minek...
Áhh, pazarlom itt rád az időmet, de minek...

Bolla Eszter 2024.11.05 18:11
0

Kedves felhasználónk!
Arra szeretnénk kérni, hogy a jövőben kerüld a más felhasználókkal szembeni személyeskedő, becsmérlő hangnemet. Javasoljuk, hogy az egyet nem értésedet objektíven, a másik személyének támadása vagy bántása nélkül fejezd ki.
Üdvözlettel:
A Mafab csapata

King Leonidas 2024.11.06 12:20
0

Kedves Eszter!
Ez most már a második olyan eset, mikor egy tisztelt fórumtárs nem az adott témához-filmhez, sorozathoz szól hozzá, hanem az én kommentem alá ír, és engem minősít (Idézem: Szóval a hímsoviniszta duma nélkül is képes vagy egy használható értékelést írni, vagy csak szeretsz fröcsögni?). Mivel ti ez ellen nem szándékoztatok fellépni – az én figyelmeztetésem (megregulázásom?) számomra nem tekinthető annak –, továbbra is fenntartom magam számára a lehetőséget, hogy a megszólító fél hangneméhez igazodva, de még az elfogadható társadalmi normák keretei között leírjam ezzel kapcsolatos gondolataimat.
Maradok tisztelettel...

Arkana84 2024.11.04 15:07
1

Anyukámék arra tanítottak, hogy ne süllyedjek egy bizonyos szint alá. Sajnos te jóval az alatt a szint alatt vagy. Ui.: Engem ne mucikázz, amíg én megadom a minimális tiszteletet, és nem írok neked bizalmas hangnemben, a minimum, hogy felkötöd a gatyát, és próbálsz normális lenni. Szép napot!

King Leonidas 2024.11.04 18:18
0

Mucikám, azért csak visszajöttél ide másfél hónap után, és továbbra is különösebb tartalom, vagy az általam leírtakra történő reakció nélkül ideröfögsz valamit sértettségedben. (A tiszteletadás alatt például a hímsoviniszta jelzőt érted?) Jobb lett volna hagynod a fenébe...

kozmalev 2024.11.07 11:01
0
A felhasználó kitörölte a hozzászólását.