Vélemény:

54 Családi affér

(2024)

Családi affér

dandelion1983   2024.07.05 10:10
0

Mindig reménykedve várom, hogy hátha végre láthatok egy jó romantikus vígjátékot, ami napjainkban készült. Ez a film nemcsak hogy nem váltotta be a reményeimet, de kritikán aluli. Olyan, mint egy paródia, de még annak sem jó. Nicole Kidman annyira borzalmasan néz ki, már nyomokban sem hasonlít a régi önmagára. Erre a szerepere sem volt jó, mert a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetném egy ellenállhatatlan, érett anyukának, főleg ezzel a narancssárga hajjal. Zac Efront sose szerettem, teljesen szürke, semmilyen színész, egyetlen maradandó alkotására sem emlékszem, és nekem szépfiúként sem hiteles. Ebben a filmben borzalmasan gyenge mindenki sajnos. A története sem túl eredeti, de nem is lenne ez még baj, de teljesen hiteltelen, tele van felesleges, semmitmondó párbeszédekkel, nem is érdemes végignézni sem. Én is csak a feléig voltam hajlandó megnézni, nem hiszem, hogy közben egyszer csak a színvonala drasztikusan megemelkedett volna. Felfoghatatlan, hogy ehhez ismert színészek a nevüket adják.

Laci414350 2025.02.21 17:01
0
Az adminisztrátor törölte a hozzászólást.