Vélemény:

81 Reacher

(2022)

A mamutfenyő Reacher

Aragorn   2025.02.17 07:58
4

Valahogy a Tom Cruise-féle karakter jobban tetszett, mint ez a hegyomlás Alan Ritchson. Szerintem 172 centivel sokkal nagyobb kihívás profi verekedőnek látszani, és elhitetni, hogy vérprofi akcióhősök vagyunk. A közel 190 centis, bikanyakú, színizom és kigyúrt Reachertől naná, hogy mindenki tart. Túl bivaly nagydarab a pali. Viszont ha nem hasonlítgatjuk a Tom Cruise filmekhez, izgalmas és szórakoztató az új Reacher feldolgozás is. Az Amazon jó lóra tett ezzel a sorozattal, legalébbis az első évad bejövős.

Emmersson 2025.03.13 10:21
0

Én azért jobban szeretem, ha a regényekhez hű egy adaptáció. Nem tetszett, hogy afro színész játszotta a felnőtt Hermione Granger szerepét az Elátkozott gyermekben a színpadon; nem tetszett, hogy az Alapítvány sorozatban nemeket cseréltek több szereplő esetében is. És nem tetszik, hogy a könyvekben 190 cm magas, 110 kg-os Reachert egy 170 centis tacskó alakította. Bár lehet, hogy még nagyobb kihívás lett volna Peter Dinklage számára, hogy profi verekedőnek láttassa magát, ezért neked még Tom Cruise-nál is jobban tetszett volna. :)

Aragorn 2025.03.14 06:33
0

Engem, bevallom, nem érdekel a regény. Egy cseppet se. A Reacher filmeket önmagukban értékelem. A karaktert nekem Tom Cruise testesíti meg, nem ez a hústorony. De ez csak egy vélemény. Mindenkinek van. :)