Vélemény:

47 Mickey 17

(2025)

Szerethető :)

Vivi   2025.03.06 21:55
3

Robert Pattinson meglepően jól játszott. Alapvetően nem szeretem, de most elbűvölt, megkedveltem. A film 139 percesre sikeredett, de ez egyáltalán nem tűnt fel, olyan gyorsan elrepült az idő, és még néztem volna tovább. A film alapvetően arról szól, hogy eldobhatóak vagyunk, és az emberélet olcsó, pótolható.Az expedíciók során eldobhatókat visznek magukkal, velük végeztetik el az életveszélyes feladatokat. Lementik és tárolják régi emlékeiket, és ha meghalnak, csak simán újramásolják őket, feltöltik a régi emlékeikkel őket, és minden megy tovább, mintha semmi nem történt volna, majd újra és újra meghalnak. A rendszer jónak tűnik, de kis hiba csúszik a gépezetbe. Mikor halottnak hiszik Robert Pattisont (aki számomra édes lényeknek köszönhetően életben marad, mert megmentik), elkészítik a szokásos új másolatát, de közben a régi, eldobható is visszatér a bázisra. Másolata más egyéniség, erőszakos, gonoszkodó, határozott. Izgalmakat hoz magával innentől a történet, szerintem újra fogom nézni, annyira tetszett.

Andika 2025.03.06 22:12
0

Köszi. :) Megnézzük mi is akkor.