Engem az is érdekelne, hogy miért mindig ugyanazoké a nap véleménye? Pl. Aug. 5. ,amit én írtam a Gengsztervilágról, már majdnem 5 ezren olvasták. Míg a nap véleménye Artemistáé lett, amit még százan se olvastak
Van néhány karakter itt, akik bármit írhatnak, mindig megkapják a nap véleményezője címet. Ez van.
Bizony szerintem sokan látják így. Régi probléma ez a mafabon. Artemisia mindig befutó például éve óta bármit is ír.
Vagy nem. Vagy jönnek az utánzók. Nem szeretnék nagyon pesszimistának látszani, de így gyorsan elveszítheti a mafab azt a formáját, amiben eddig működött. Az AI átalakít sok mindent, ez evidens, de ennek semmi értelme nincs.
Nagyban tolja a pasas, valszeg ott ül egész nap a PC-je előtt és napi 6-8 órában nyomatja. Különben nem lehet 24 óránként vagy 100 filmről írni véleményt. Nincs élete szegénynek. :)
Javaslom AI ellen egy napi vélemény-limit felállítását. Pl napi 10 vélemény fejenként egy grafománt is kielégíthet, de nem zavarja még a többi felhasználót.
Az kevés. Néha amikor rám jön napi 10-et én is megirok. Én napi 20-30-ban állapítanám meg.
Javaslom, hogy a vélemények megtekintését lehessen úgy szűrni, hogy Leslie77 "véleményei" kihagyásával láthassuk őket, mert így teljesen értelmét veszítette a rovat. Miatta már nem tudom az újabban írt valódi véleményeket olvasgatni, élvezni - mivel nincs kedvem napi 200-400 Leslie77 néven futót átpörgetni - és így nem tudok filmeket felfedezni magamnak az ajánlásokból, mint eddig. Szánalmas és dühítő amit csinál.